Milli gazeye yazarı Zeki Ceyhan, ''Dün Ne Diyorlardı?'' başlıklı makalesinde şunları kaleme aldı: Bugün merhum Erbakan Hocamıza sahip çıkar gibi görünenlerin dün "Bu iş Erbakan’la yürümez" dediklerini hatırlatan ve Amerika'ya ettikleri biat ile BOP Eşbaşkanlığı gibi farklı "çözüm yolları peşinde" koştuklarını belirten Ceyhan, "Bu takım merhum Erbakan Hocamıza ne sağlığında inanmış ve onun çizgisinde yürümüştür ne de Millî Görüş çizgisindeki partilere oy vermişlerdir. Merhum Erbakan Hocamızı ve onun partilerini muhafazakâr cephenin oylarını bölen partiler olarak görmüş ve tepki göstererek hiçbir zaman oy vermemişlerdir" dedi.

Milli Gazete yazarı Zeki Ceyhan, Demirel ve Özal dönemlerinde Erbakan Hoca'nın karşısında hizalananların, Erbakan Hocaya düşmanlık yapanların bugün "Millî Görüş camiası tarafından benimsenmeyen politikalarının aslında merhum Erbakan Hocamızın savunageldiği politikalar olduğunu" iddia ettiklerini belirtti.

Cennetmekan Erbakan Hocamızın sağlığında bu tür gayretlere tanık olduğu zaman, 'Beni günahınıza niye ortak etmeye çalışıyorsunuz' diye itiraz ettiğini hatırlatan Ceyhan, Erbakan Hocanın vefatı sonrası bu zevatın Erbakan Hocanın kemiklerinden medet umar hale düştüklerini söyledi.

Usta kalem şöyle devam etti:

"Sanki sağlığında bir dediğini ikiletmemişler gibi şimdi her fırsatta 'Erbakan’ın kemiklerini sızlatıyorlar' diye ağlaşıyorlar. Döktükleri gözyaşları da sahte! Sağlığında merhum Erbakan Hocamıza çektirdikleri sıkıntılar yetmiyormuş gibi şimdi de ona bu tür açıklamaları ile eza veriyorlar. Evet, bu takım, dün 'bu iş Erbakan’la yürümez' diyen ekip! Bu takım, dün “Biz Erbakan ile yollarımızı ayırdık” diyerek farklı politikalar izleyen ekip! Bu takım, dün kendilerini başkalarına beğendirebilmek için sırtlarındaki Millî Görüş gömleğini çıkartıp attıklarını ilan eden ekip! Millî Görüşçüleri söylediklerine inandırmaları mümkün değil ama kendilerine inanacak birkaç saf vatandaş mutlaka bulunur."

Yazının tamamı için tıklayınız