Gündemden düşmeyen Seçil Erzan'a ait yeni görüntüler ortaya çıktı. 'Fatih Terim Fonu' olarak bilinen dolandırıcılık soruşturmasında baş kahraman olan Erzan, tefeciler tarafından boş bir araziye götürülüp tehdit edildi. Videoda Erzan'ın yüzünün şişliği ise dikkatlerden kaçmadı.

'Fatih Terim Fonu' olarak bilinen aralarında Selçuk İnan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Emre Çolak ve Fernando Muslera gibi isimlerin de olduğu dolandırıcılık soruşturmasında yeni detaylar çıkmaya devam ediyor.

Milyonlarca liralık vurguna sebep olan Eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler kamuoyuyla paylaşılırken, Erzan sunulan iddianamede de tefeciler tarafından tehdit edildiğini söyledi.

Sessizliğiniz Utanç Verici: Bu Saygısızlık ve İhanete Karşı Neden Suskunsunuz? Sessizliğiniz Utanç Verici: Bu Saygısızlık ve İhanete Karşı Neden Suskunsunuz?

ERZAN'IN YÜZÜNDEKİ ŞİŞLİK DİKKAT ÇEKTİ

Ortaya çıkan videoda boş bir araziye götürüldüğü tefeciler ne söylerse tekrar edildiği görülen Erzan'ın yüzünün şiş olması da dikkat çekti.

Kanal D Haber'de yer alan habere göre; fon zincirinin içinde olan ve sisteme 10 milyon lira yatıran "Muci" lakaplı İranlı Hakkani, parasını talep ettiği fakat alamadığı Erzan'ı kaçırdı. Boş bir araziye götürüp video çeken Hakkani, Erzan'a söylediklerini yineledi.

'MUCİ VE NAZLI'NIN SENETLERİYLE BİR ŞEY YAPMA'

Ortaya çıkan görüntülerde Erzan, "Merhaba Süleyman Amca. Sana vermiş olduğumuz Muci'nin ve Nazlı'nın senedinde her ikisinin de hiçbir çıkarı yok. Senden çok rica ediyorum. Onların senetleriyle ilgili lütfen hiçbir şey yapma" şeklinde konuşuyor.

Duvar'da yer alan habere göre; Seçil Erzan'ın videoda 'Muci' diye bahsettiği kişinin sunulan iddianamede adı geçiyor. Bununla birlikte Erzan'ın üniversiteden arkadaşının eşi İranlı Hakkani.

10 MİLYON LİRA İDDİASI

İranlı Hakkani'nin, Erzan'dan daha fazla para istemesi üzerine Erzan'ın Tefeci Süleyman Aslan'a giderek 10 milyon lira aldığı iddia ediliyor.

Erzan, İranlı Hakkani ile birlikte 10 milyon liraya karşılık 14 milyon liralık senet imzaladığını ve bunu elden ödediğini ifade etti. Erzan, "Ayrıca Süleyman Arslan 1 milyon 350 bin dolar daha para vermişti. Sonrasında ben 2 milyon 650 bin dolar şeklinde çok daha fazla bir parayı Süleyman Arslan'a ödedim. Bu zamana kadar Arslan'a çok fazla faiz ödedim" dedi.

İranlı Hakkani, senette adı yazmasından dolayı borçlu görünüyordu. Bunun üzerine Hakkani, Erzan'ı evinden aldı. Arabasına bindirip boş bir araziye götürdü ve videoya çekti. Görüntülerde Erzan'ın üzerinde eşofmanlarıyla olması ve yüzünün şiş olması ise dikkat çekti.