Sokak hayvanlarının ara sokakta bir Filistinliye ait cesedi yediğini gösteren dehşet görüntüler, sosyal medyada infial uyandırdı.

İşgalci İsrail’in pervasızca saldırılarına engel olamayan Müslümanlar ve bu saldırılara destek veren Batı dünyasının gözleri önünde tarihin en büyük katliamı yaşanıyor. Artık Gazze Şeridi’nde şehit düşen Filistinlilerin cansız bedenlerini sokak hayvanlarının yediği görüntüler gelmeye başladı. Medyada yer alan ve Gazze’nin güneyindeki Han Yunus’ta kayda alındığı belirtilen görüntülerde, İsrail saldırısında şehit olan bazı Filistinlilerin cesetleri görülüyor.

İsrail'le Ticaret Bir Haftadır Tam Gaz:Rakamlarla Ticaretin Boyutları İsrail'le Ticaret Bir Haftadır Tam Gaz:Rakamlarla Ticaretin Boyutları

“Biz de öldük anlaşılan… Şehit cenazelerimiz dahi sahipsiz!”

Ceset parçaları ve Filistinlilere ait eşyaların sağa sola saçıldığı yolda çok sayıda sokak hayvanının olduğu kameraya yansıyor. Sokak hayvanlarının ara sokakta bir Filistinliye ait cesedi yediğini gösteren dehşet görüntüler, sosyal medyada infial uyandırdı. Görüntünün sosyal medyada yayılmasının ardından durumun vahşet olduğunu dile getiren çok sayıda kullanıcı, dünyanın Gazze’deki katliamı durdurmamasını ve uluslararası kurumların sessizliğini sert ifadelerle eleştirdi. Paylaşımlarda Filistinlilerin cenazelerinin dahi sahipsiz kaldığını dile getiren kullanıcılar, böyle bir vahşetin daha önce yaşanmadığını kaydetti.

“İsrail askerlerinin HAN YUNUS’TA infaz ettiği Filistinlilere ait”

Filistinli gazeteci Abdullah Ubeyd, yaptığı açıklamada, dehşete düşüren görüntüleri, Gazze’nin güneyinde yer alan ve son günlerde İsrail saldırılarına hedef olan Han Yunus’ta kayda aldığını belirtti.

Söz konusu görüntüyü 23 Ocak’ta Han Yunus’un Gizan en-Neccar bölgesinde çektiğini aktaran Ubeyd, “Bu cesetler, işgal devleti İsrail ordusunun araçlarının konumlandığı Han Yunus sokaklarında infaz ettiği onlarca Filistinliye ait” ifadesini kullandı.

Kaynak: Milli Gazete