14 Mayıs 2023 kesin olmayan sonuçlarına göre Saadet Partisi’nin İstanbul Milletvekili olarak TBMM’ye girmeye hak kazanan Mustafa Kaya bir takım eleştirilere yönelik açıklamada bulundu. 

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, Öcalan’lı mesajıyla AKP iktidarına sert tepki gösterdi. 

Bugün Öcalan’dan bir mektup daha getirilse...

Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Saadet Partili Mustafa Kaya, “Bugün Öcalan’dan bir mektup daha getirilse, aynı 2019 yerel seçimlerinde olduğu gibi birisi yine İmralı’ya destek için gönderilse bunu sorun etmeyecek kişiler bugün kalkmış bize vatanseverlik dersi veriyor. Bizim bu vatana, bu millete olan sevgimizi tartacak terazi yeryüzünde yok.” ifadelerini kullandı.

Ne istediler de vermedik diyenler sizlersiniz ama suçlu muhalefet öyle mi

Paylaşımının devamında eleştirilerini sürdüren Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, “Devletin makamlarına onlardan icazet almadan atama yapmayanlar siz, başta Ankara olmak üzere ülkenin imkanlarını “parsel parsel” onlara peşkeş çekenler siz, Mecliste siyasi ayağın araştırma oylamalarına “hayır” diyenler siz, “ne istediler de vermedik” diyenler sizlersiniz ama suçlu muhalefet öyle mi! Algı oyunlarınızı bir bir bozacağız…” dedi.

APO’NUN MESAJI TRT’DE OKUTULMUŞTU

PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan, 2019 yerel seçimleri öncesi TRT ekranına çıkarılarak, terör örgütü PKK’nın İmralı’daki lideri Abdullah Öcalan’ın 23 Haziran’a ilişkin çağrıda bulunmasına imkân verilmişti.

Kaynak: Milli Gazete