Saadet Partisinde Haziran ayı sonunda yapılacak olağanüstü kongre hazırlıkları devam ediyor. 

Parti teşkilatının ve Milko'ların tekrar  birlik ve beraberlik içine toparlanması için, Erbakan Hocanın çalışma arkadaşlarından birine teslim edileceği Yüksek İstişare Kurulu'nda (YİK) ağırlık kazandığı bildiriliyor.

SAADET PARTİSİNDE YENİDEN MUSTAFA KAMALAK DÖNEMİ Mİ?

Yapılan YİK toplantısında bu konu özellikle ele alınarak partinin teşkilatları ve Milko Kuruluşlarını bir arada tutabilecek, kırgınlık ve dargınlıkları bitirecek, seçmen nezdinde Milli Görüşün tek temsilcisinin Saadet Partisi olduğu gerçeğini ortaya koyacak bir genel başkanın partinin başına geçmesi gerektiğinin ele alındığı bilgisine ulaşıldı. İstişareler devam ederken Genel Başkanlık için Prf. Dr. Mustafa Kamalak ismi özellikle Anadolu teşkilatlarında öne çıkıyor.

Türkiye’nin sayılı Anayasa hukukçularından biri olan prof. Dr.Mustfa Kamalak, 54. Refahyol hükümetinin kurulmasında Mecliste etkin çalışmalarda başrolü üstlenmiş, Meclisten geçirilen çok sayıda yasayı  Anayasaya aykırı bularak Anayasa Mahkemisinde iptal ettirmiş ve ayrıca Numan Kurtulmuş sonrası hukuki süreçte Saadet Partisine Kayyum olarak atanmış ve süreci sağlıklı bir şekilde yürütmüş, merhum Erbakan Hocanın sağlığında ona vekalet etmiş vefatından sonra partinin başına geçip Genel Başkanlık görevinde bulunmuştur.

Bunu Işıkçılar Gazetesi Yazdı: 10 Yıl Oldu Ödemediler Bunu Işıkçılar Gazetesi Yazdı: 10 Yıl Oldu Ödemediler


 

Editör: Ahmet Kacır