Oğuzhan Uğur ile AKP'li Osman Gökçek arasında başlayan kavga karşılıklı atışmalarla sürüyor. Beyaz TV'de konuşan Osman Gökçek Uğur'a 'provokatör' deyince Oğuzhan Uğur'dan yanıt gecikmedi.

Melih Gökçek’in oğlu, AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Osman Gökçek, kendisine ait Beyaz TV’de ekrana gelen Sürmanşet programında Oğuzhan Uğur’u hedef aldı.

AKP’li Osman Gökçek 14 Mayıs seçimlerine dikkat çekti. ‘Bakın bunu söylüyorum’ diyen Osman Gökçek, “Oğuzhan Uğur vasıtasıyla bir provokasyon gerçekleşme ihtimali olabilir. Bu konuyla ilgili önlemler alınsın.” dedi. 

Osman Gökçek’in sözlerine Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur’dan jet hızıyla cevap geldi. Gökçek’in sözlerini alıntılayan Uğur, “Seviyor beni bence.” diyerek cevap verdi. 

OĞUZHAN UĞUR, OSMAN GÖKÇEK’İ TERS KÖŞE YAPMIŞTI 

Yine 4 gün önce Oğuzhan Uğur, Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in “'Depremde geldiler 1 hafta 10 gün dezenformasyon yaptılar, şimdi deprem bölgesine giden var mı?” sözlerine cevap vermişti.

Depremzedeler ile program yapmak için Hatay'a giden Oğuzhan Uğur, “A Haber’de Osman Gökçek bizimli ilgili bir şeyler söylemiş” diyerek A Haber’de yayınlanan programdan bir kesit dinletti. Uğur, Gökçek’in görüntülerini dinlettikten sonra videoyu durdurup Osman Gökçek’e seslendi. Uğur, “Osman Gökçek Bey, bakın neredeyiz. Burası Hatay, her zaman buradayız.” demişti. 

BABAN FETÖ'YÜ ÖVÜYORDU

Tepkisini sürdüren Oğuzhan Uğur “Sn. Osman Gökçek, benim babam bu konuşmayı yaptığı sırada, sizin babanız Fetö olimpiyatlarında Fetöyü övüyordu. Bana vatanseverlik öğretmeyin, üzülürsünüz.” demişti.

Kaynak: Milli Gazete