MHP’li ilçe başkanı Cumhur İttifakı'na oy vermeyeni ‘kafir’ ilan etti: 'Ya Allah'ın yolu ya Ebu Cehil'in yolu'

MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Temel Bedir, AKP’ye oy vermeyeni “İki yolunuz var, ya Cumhur İttifakı’nın yol bellediği Allah’ın yolunda gideceksiniz ya da Ebu Cehil’in yolunda gideceksiniz” diyerek ‘kafir’ ilan etti.

Yerel seçimlere 1 aydan kısa bir süre kalmışken vatandaşlarla oy toplamak için bir araya gelen iktidar yanlısı partiler skandallara imza atmaya devam ediyor. Bu defa da MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Temel Bedir, AKP’ye oy vermeyeni “İki yolunuz var, ya Cumhur İttifakı’nın yol bellediği Allah’ın yolunda gideceksiniz ya da Ebu Cehil’in yolunda gideceksiniz” diyerek ‘kafir’ ilan etti.

MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Temel Bedir, AKPye oy vermeyeni “İki yolunuz var, ya Cumhur İttifakı’nın yol bellediği Allah’ın yolunda gideceksiniz ya da Ebu Cehil’in yolunda gideceksiniz”  diyerek ‘kafir’ ilan etti.

MHP'li Başkan AKP'ye Oy Vermeyenlerin "Ebu Cehil'in Yolundan Gittiğini" Söyledi!

AKP’nin ittifak ortağı MHP’nin Arnavutköy İlçe Başkanı Temel Bedir’den skandal bir açıklama geldi. Bedir, “Biz Allah’ın Resulu’nun yanındaki peygamber efendimizin yanındaki sahabeleriz” dedi, “İki yolunuz var, ya Cumhur İttifakı’nın yol bellediği Allah’ın yolunda gideceksiniz ya da Ebu Cehil’in yolunda gideceksiniz” diyerek AKP’ye oy vermeyenleri kafir ilan etti.

Yerel seçimlere 1 aydan kısa bir süre kalmışken partiler vatandaşlarla bir araya geliyor.

Ancak oy toplama amacıyla yapılan konuşmalar skandal yaratabiliyor. Bunlardan birine de MHP İlçe Başkanı katıldı.

MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Temel Bedir, bir kıraathanede halkla bir araya geldi ve bir konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada söylediği sözler ise sosyal medyanın gündemine oturdu. İlçe Başkanı Bedir, yerel seçimlerde AKP'ye oy vermeyenler için "Ebu Cehil yolundan gittiğini" söyledi.

Kayda alınan sözlerde şu ifadeler yer aldı:

“Biz Allah’ın Resulü Peygamber Efendimizin yanındaki sahabeleriz…

Cumhur İttifakı: Açılım Beklentisi Krizi Alevlendirdi Cumhur İttifakı: Açılım Beklentisi Krizi Alevlendirdi

İki yolunuz var, biri Allah’ın Resul’üne doğru giden yoldur, diğer yol da Ebu Cehil’e giden yoldur. Tercih sizin.”