Marketlerin raflarında Erdoğan'lı etiketler yer almaya başladı. Sosyal medyada bir grup, satıştaki ürünlerin üzerine “Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde” yazılı etiketler yapıştırıldı.

Sosyal medyada yer alan bir grup, bazı marketlerde satılan ürünlerin üzerine etiket yapıştırdı. Etiketlerde “Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde” yazdığı görüldü.

Enflasyon ve gıda fiyatları sürekli artış gösterirken Türkiye’de vatandaşın alım gücü de günden güne düşüyor. 14 Mayıs seçimlerine giderken ekonomik kriz de en önemli maddeler arasında görülüyor.

Sosyal medyada 'Gençlik Devirecek' isimli sosyal medya hesabı açılarak market etiketlerine bazı çıkartmalar yapıştırıldığını gösteren paylaşımlar yapıldı.

Paylaşılan görüntülerde bir grup, marketteki temel gıda ve temel tüketim maddelerinin üstüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çıkartmasını yapıştırdı.

Çıkartmalarda, “Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde”, “Bu ürün bizim yüzümüzden pahalı. Oy verirken aklınızda bulunsun” ifadeleri yer aldı.

Kaynak:Milli Gazete