Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı  Mansur Yavaş, Ankara'da İstasyon Caddesi Alternatif Bulvarı ve Altyapı Projesi Açılışı ile Etimesgut-Sincan Projeleri Tanıtım Töreni'nde açıklama yaptı.

"YAPACAĞIZ DEDİK YAPTIK"

Mansur Yavaş şunları kaydetti:

"Bugün burada 20 yıllık hasreti, beklentiyi vuslata bağlayan projenin resmi olarak açılışı için bir araya geldik. Bizim çöp projelere boşa harcayacak bir kuruş paramız yok. Ne bir dakika zamanımız, ne de halkın sağlığı, canı dururken başka projelere harcayacak paramız yok. Kendi paramızı harcarken nasıl titiz davranıyorsak sizlerden aldığımız parayı da aynı titizlikle harcamak zorundayız.  Pandemi oldu, ekonomik kriz oldu, gelirlerimiz azaldı. Ama biz geldik yapacağız dedik yaptık.

"ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Bu projeyi yıllardır bakanlar ve başbakanlar vaat etti. Yapmak bize nasip oldu. Bunun gururunu 6 milyon Ankaralı ile birlikte yaşayacağız. Halkın gerçek ihtiyaçları için para harcarsanız her yere yetiyorsunuz. Pandemide gelirlerimizin azalması, zorlu ekonomik şartlar, bir yanda deprem bölgesinde yaptığımız çalışmalar varken yine de Ankara için çalışmaya devam edeceğiz. Kimsenin yatağa aç ve açık girmemesi, hiçbir çocuğun üşümemesi, eğitiminden mahrum kalmaması için de çalışmaya devam edeceğiz.

Gayri ciddi bir anlayıştan halktan yana bir anlayışa geçerseniz, parayı elalemin parası değil milletin parası olarak görür ve harcarsanız önceliği de halkın canına ve sağlığına verirseniz böyle eserler çıkar."