Erdoğan ve AKP’liler, muhalefeti LGBT destekçisi ilan ederken Fransa’da Diyanet’e bağlı imamların ‘cinsel yönelimi’ kabul eden şartnameye imza attıkları ortaya çıktı.

Meclis İslamofobi ve Irkçılık İnceleme Alt Komisyonu 20-23 Ocak tarihlerinde Fransa’ya inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Fransa gezisine İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Derya Yanık, Alt Komisyon Başkanı AKP İstanbul Milletvekili Adem Yıldırım, AKP Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal katıldı.

Menzil'de Yolsuzluk Kavgası:“Yolsuzluk” ve “Devleti Dolandırma” Üç kardeş Birbirine Girdi, İddialar Ortalığa Saçıldı Menzil'de Yolsuzluk Kavgası:“Yolsuzluk” ve “Devleti Dolandırma” Üç kardeş Birbirine Girdi, İddialar Ortalığa Saçıldı

SAYGI DUYULSUN

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre, Fransa’da Diyanet’in kadrosunda çalışan görevlilerin ‘cinsel yönelimin’ de yer aldığı “Ulusal İmamlar Konseyi İlkeler Şartnamesini” imzaladıkları ortaya çıktı. Şartname şu bölüm dikkat çekiyor: Din, cinsiyet, cinsel yönelim, etnik köken, sağlık durumu veya engelliliğe dayalı her türlü ayrımcılığı reddediyor ve tüm vatandaşlara oldukları gibi ve inandıkları şeyler için saygı duyulmasını istiyoruz.

LGBT’ye Paris'te imza koymuşlar

HERKES DUYSUN

CHP’li Tanal, Meclis’teki komisyon toplantısında Türkiye’de farklı açıklama yapanların Fransa’da imza koymalarını eleştirdi. “Bunu Türkiye toplumuna açıklayın arkadaşlar. Türkiye’de cinsel yönelimlere yönelik savaş açılıyor, kalkıp orada da imza atılıyor. Bu çifte standart nasıl izah edilecek” dedi. 189 derneğin kapatıldığını belirten AKP’mi Adem Yıldırım “Bu derneklerin kapatılmaması için yani bir nevi bazı şeyleri kerhen imzalamak zorunda kalıyorsunuz. Zaruret halleri olabiliyor” diye konuştu....