Kerem Kınık  başkanlığındaki  Kızılay’da depremin üçüncü günü AHBAP Derneği ve Türk Eczacıları Birliği’ne çadır satması gündem olurken büyük de tepki çekmeye devam ediyor. 

Kızılay’da “asırlık kurumun geldiği hale bak” dedirtecek bir durum daha ortaya çıktı. 

Genç Kızılay Başkan Yardımcılığı ve Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Furkan Özdemir’in özgeçmişi de sosyal medyada platformlarında gündem oldu. 

Özdemir’in özgeçmişinde yer alan bilgilerde şu ifadeler kullanıldı:

“İstanbul’da doğdu. 5.sınıfta okul başkan yardımcısı 8.sınıfta okul başkanı seçildi. Eğitim hayatının erken dönemlerinde başlayan başkanlık serüveni lisede de devam etti. 4 senede 4 lise değiştirdi ve 4 farklı okulda, okul başkanlığı yaptı.
Avrupa Birliği Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında Küçükçekmece’de ve Başakşehir’de İlçe Öğrenci Başkanlığı görevlerini lise hayatı boyunca yürüttü. Yıldız Teknik Üniversitesinde bir dönem İngilizce hazırlık eğitimi aldıktan sonra İngilizce seviyesini ilerletmek adına İngiltereye gitti ve Bournemouth’da 5 ay dil eğitimi aldı. Türk-Alman üniversitesinde Almanca hazırlık okudu. Münih’te bir dil okulunda 3 hafta eğitim aldı. 21 Yaşında Aidos Çikolata İmalatı ve Ticareti adıyla ilk şirketini kurdu. Mutfak Sanatları Akademisinde (MSA), Profesyonel Yiyecek İçecek İşletmeciliği Eğitimi aldı. Kandilli Holding’de ve Erok Holding’de staj yaptı.”

Genç Kızılay Başkan Yardımcısı Furkan Özdemir'in Kızılay'ın sitesine koyduğu bu muazzam özgeçmişi gündem olunca siteyi kapattılar.