MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile deprem bölgesinde ziyaretlerinin ardından bugün partisinin grup toplantısında "Depremden menfaat devşirmenin arayışında olanlar ahlaksızlığın markalarıdır. Bunları tek tek not aldığımız da bilinmelidir" ifadelerini kullandı.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik ise "Biz afet bölgemizde vatandaşlarımızla birlikte olduğumuz için siyasi tartışmaları parçası olmadık. Cumhurbaşkanımıza ve bizlere söylenen sözleri şimdilik not ediyoruz" demişti.

AKP'li yöneticilerin ve Bahçeli'nin grup toplantısındaki "not ettik" sözlerine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt gecikmedi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Halka, defter tutuyoruz, not ediyoruz diye tehdit savuran beceriksizler! Şov yapmayı bırakın, geçen iki haftada depremzedelere çadır, konteyner ve mobil duş-tuvalet götüremediniz" dedi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun Bahçeli paylaşımı şu şekilde:

"Halka, defter tutuyoruz, not ediyoruz diye tehdit savuran beceriksizler! Şov yapmayı bırakın, geçen iki haftada depremzedelere çadır, konteyner ve mobil duş-tuvalet götüremediniz. İnsanlar soğuk yüzünden az hasarlı evlerine dönmek zorunda kaldılar. Yardımları halka ulaştırın!"