Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başında olduğu AKP iktidarına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başında olduğu AKP iktidarının tefecilerin eline düştüğünü söyledi.

AKP iktidarını hem kul hakkı yediğini hem de tefecilerin eline düştüğünü kaydeden Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Erdoğan yönetiminin ekonomi politikasına tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Kul hakkı nedir? Bu sene yaklaşık 526 milyar TL faiz ödeyecekler, Kur Korumalı Mevduat için de yaklaşık 200 milyar TL. Toplamda 726 milyar TL. Bugünkü kurdan yaklaşık 40 milyar Dolar eder. İşte kul hakkı budur. Tefecilerin elindeler! Biz yatırım diyoruz, elbette şok geçirirler…"

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Kemal Kılıçdaroğlu @kilicdarogluk Kul hakkı nedir? Bu sene yaklaşık 526 milyar TL faiz ödeyecekler, Kur Korumalı Mevduat için de yaklaşık 200 milyar TL. Toplamda 726 milyar TL. Bugünkü kurdan yaklaşık 40 milyar Dolar eder. İşte kul hakkı budur. Tefecilerin elindeler! Biz yatırım diyoruz, elbette şok geçirirler...' görseli olabilir