30 Ocak’ta kamuoyuna açıklanacak olan “temel politikalar” metni öncesi altılı masadan yankı uyandıran paylaşımlar geldi. Sosyal medyada Milletimizİçin CHP

HDBuradayız etiketiyle paylaşılan videonun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bu ülkeye adaleti getireceğiz" konuşmasının yer aldığı görüntülerle başlaması ise dikkat çekti.

Altılı masa, 9 ana başlık ve 73 alt başlıktan oluşan hedef ve projelerini 30 Ocak'ta kamuoyuyla paylaşacak. Bugün ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ev sahipliğinde toplanacak olan altılı masadan toplantı öncesi sosyal medyada yankı uyandıran videolu paylaşımlar geldi.

Milletimiz İçin Buradayız etiketiyle paylaşılan videonun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bu ülkeye adaleti getireceğiz" konuşmasının yer aldığı görüntülerle başlaması ise dikkat çekti.

CHP, DEVA Partisi, Saadet Partisi, İYİ Parti, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti, peş peşe aynı etiket üzerinden videoyu paylaştı.

Bugün bir araya gelecek olan altılı masanın liderlerinin ana gündemi ise ortak cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi olacak.

11. kez gerçekleşecek toplantıda aday belirlemeye dönük müzakerelerin yanı sıra, 30 Ocak’ta kamuoyuna açıklanacak olan “temel politikalar” metni ile Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçiş sürecinin temel ilkeleriyle ilgili çalışmaya da son noktanın konması hedefleniyor.