Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kılıçdaroğlu, Adıyaman'da bugün 2 kez saldırı girişimine uğradı. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, provokasyonların sebebinin 418 milyar dolar olduğunu söyledi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün Adıyaman'da uğradığı saldırı girişimlerinin ardından sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulundu. CHP grup toplantısındaki konuşmasına ait bir videoyu paylaşan Kılıçdaroğlu, videoda "Eğer bana bir şey olursa, halkıma emanetimdir 418 milyar doları siz tahsil edeceksiniz. Gençlerimizin geleceğidir bu para. Bu ülkenin doğmamış bebeklerinin parasıdır o para. Her kuruşunu tahsil edeceksiniz." ifadelerini kullandı.

Provokasyonların sebebinin 418 milyar dolar olduğunu söyledi. "Seçim dönemi provokasyonların olmasını bekliyorum" diyen Kılıçdaroğlu, paylaşımına şu notu düştü:

"Söz konusu olan çok büyük para. Bu yüzden seçim dönemi provokasyonlar olmasını bekliyorum. Gerçeklerin üstünü örtmeye, gerçekleri eğip bükmeye çalışacaklar ama bilin ki mesele sadece para, sizin çalınan paranız. Sizden ricam, sakin olmanızdır. Bu işi ancak birlikte başarabiliriz."