Tekirdağ Saadet ailecek buluştu.

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanlığı geleneksel hale getirdiği Kardeşlik Buluşması gerçekleştirdi.

Velimeşe mesire alanında gerçeklestirilen etkinlikte çocuklar için oyun parkı kuruldu ve çeşitli yarışmalar yapıldı.

Sabah erken saatte başlayan etkinlik geç saatlere kadar devam etti. Ayrıca Kur'an-ı Kerim tilaveti eda edilerek şehitlerimiz, Gazze ,Doğutürkistan  için dualar edildi. 

Programa katılan Saadet Partisi TBMM Grupbaşkanvekili Av.Bülent Kaya alandaki teşkilat mensuplarına hitabeti. Biz büyük bir aileyiz diyen Kaya konuşmasına şöyle devam etti. 

Bir ‎3 kişi ve ‎şunu diyen bir yazı '‎ardeşlik BOI BorUş BUTUŞMASI B IŞMASI Tel daie da ماام SAADET A AC buảm isimi 0000‎'‎‎ görseli olabilir

Ik günkü heyecanımızla ,teşkilatlı, disiplinli, planlı bir şekilde  kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz. Ana kademe,  gençlik kollarımız, kadın kollarımız, milkolarımız, gazetemiz, televizyonumuz ile ülkemize ve dünyaya barış huzur adalet getiriecek bir siatemin inşası için mücadelemize devam ediyoruz. Simdi hamdolsun mecliste grubumuz var. Komisyonlarda halkımızın ihtiyaç ve taleplerini dile getirebiliyoruz. Görüyorsunuz, soru onergelerimiz, kürsü konusmalarımız ile sürekli  teyakkuzdayız.

Bakınız Gazze'de yaşanan soykırıma dünya halkları tepki gösterirken malesef liderler ve makam sahipleri kınamayla zaman geçiriyor. Siyonist israilin güçten anladığını ne zaman  idrak edecekler? Rabnim Kıbrıs'taki zulmü bitiren iradeyi gösteren Rahmetli Necmeddin Erbakan hocamız gibi, Gazze Filistin zulmünü sona erdirmeyi de biz talebelerine nasibetsin.

  Hepimizin malumu,, 30 Haziranda Saadet Partimizin Büyük Kongresi var. Bilge Başkanımız Temel Karamollağlu genel başkanlık görevini devredecek. Bu bir bayrak yarışı. Gördüğünüz ve bildiginiz gibi geniş katılımlı istişareler gerçekleştiriliyor. En liyakatli bir seçim yaparak yolumuza devam edeceğiz. Yeni genel başkanımızla yurt çapında geniş bir çalışma yapıcaz. Bu güzel etkinlik için il Başkanımıza ve katılan herkese teşekkür ederim. 

Bir 10 kişi, dans eden insanlar ve kalabalık görseli olabilir

Programda 31 mart secimlerinde belediye başkan adayı olarak Saadet Partisini temsil edenlere plaket verildi. Çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Toplu fotoğraf çekimiyle etkinlik sona erdi.