İstiklal Marşı'nın 102. yıl dönümünde #KORKMA! etiketiyle bir video yayımlayan Saadet Partisi, istiklal mücadelesinin kazanıldığı gibi istikbal mücadelesinin de kazanılacağı mesajını verdi. Parti lideri Karamollaoğlu da videoyu paylaşarak "Seni kendi saltanatlarını sürdürmek için bayrak düşer diye korkutuyorlar" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi, sosyal medya hesaplarından 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü videosunu #KORKMA! etiketiyle yayımladı.

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine giderken milletimizin yaşadığı bütün sıkıntılardan İstiklal Marşı'ndan alınan ilhamla kurtulunacağı, istiklal mücadelesinin kazanıldığı gibi istikbal mücadelesinin de kazanılacağı videoda vurgulandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu; videoyu "Seni kendi saltanatlarını sürdürmek için bayrak düşer diye korkutuyorlar" notuyla paylaştı.

https://twitter.com/i/status/1634847263968362496

Temel Karamollaoğlu

@T_Karamollaoglu

Seni kendi saltanatlarını sürdürmek için bayrak düşer diye korkutuyorlar. #KORKMA! Sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak! İstiklal Marşımızın kabulünün 102. yılında Mehmet Akif Ersoy’u ve istiklal şehitlerimizi rahmetle anıyorum.