Dünyanın en iyi istihbarat örgütleri arasında gösterilmeye çalışılan MOSSAD'ın defosunu ortaya çıkaran Kassam Tugayları, bununla da yetinmeyip, işgal altındaki topraklara sızarak, İsrailli birçok esir alarak  Gazze Şeridi'ne kaçırdı. 

SİYONİST REJİMİN VAHŞİ YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI

İsrail tüm hava gücüyle Aksa Tufanı operasyonuna karşılık Gazze'yi havadan vurmaya başladı. Kadın, genç, çocuk ve yaşlı demeden rastgele sivil yerleşim alanlarını vahşice bombaladı. İsrail'in zaten tek yapabildiği ise Gazze'yi havadan vurup kaçmak oldu. Buna karşılık Kassam Tugayları Gazze'den işgalci İsrail'e binlerce roket atıldı. 

Siyonist terör rejiminin, Gazze'ye karşı gerçekleştirdiği insanlık dışı soykırım suçlarına, tepki gün geçtikçe arttı. Siyonizmin hamisi  ABD ve birkaç ülke dışında, İsrail'e katliamı durdurması için tepkiler oluşmaya başladı. Dünyayı umursamayan İsrail, katliama son sürat devam etti ancak bu suçlar İsrail'i dünya siyasetinde büyük bir yalnızlığa doğru itti.

Birleşmiş Milletler'in ateşkes çağrılarına aldırış etmeyen İsrail, suç  ortağı ABD'nin onayını da alarak Gazze'de 20 bin masum sivili katletti.

İSRAİL'İN İNŞA ETMEYE ÇALIŞTIĞI İMAJ YERLE BİR OLDU!

İsrail'in özellikle Batı dünyasına kendisini demokratik ve uluslararası insan haklarına riayet eden bir ülke olarak gösterme çabası, Aksa Tufanı ile yerle bir oldu. Tüm dünyaya ne kadar insanlıktan ve kanundan uzak olduklarını gün gün kanıtladılar. Gazze'de devam eden katliamı İsrail ve Batı dünyası her ne kadar sansürlemeye çalışsa da bir noktadan sonra, Siyonistlerin vahşeti semaya kadar ulaştı. İsrail Gazze'de işlediği insanlık suçuyla özellikle Batı'da büyük destek kaybetti.

İnsanlığın Vicdanı Sokakta:‘Sokağın Vicdanı’ Sesini Yükseltti. Avrupa ve ABD  Şehirlerinde Meydanlar Hiç Boşalmadı İnsanlığın Vicdanı Sokakta:‘Sokağın Vicdanı’ Sesini Yükseltti. Avrupa ve ABD Şehirlerinde Meydanlar Hiç Boşalmadı

SİYONİSTLER BİRBİRİNE GİRDİ!

Aksa Tufanı'nda büyük darbe alan İsrail, içerde de büyük darbe aldı. İsrailliler tarafından büyük protesto gösterileri düzenlendi. Bebek katili  Netanyahu'nun başarısızlığı ve kirli geçmişi onu bir kez daha tepkilerin odağı haline getirdi. Tek mahareti kandan beslenmek olan Netanyahu halihazırda bakanlar, milletvekilleri ve İsrailliler tarafından hedef tahtasına çoktan koyuldu. 

İSRAİL ORDUSU BÜYÜK KAYIPLAR VERİYOR

Gazze'ye havadan bomba atıp kaçan İsrail, yürek yemişçesine karadan da bir harekat başlattı ancak büyük hüsrana uğradı. Kassam Mücahitlerinin büyük cesaret ve imanıyla karşılaşan Siyonist işgalciler ilk günden itibaren büyük kayıplar vermeye başladı. Milli Gazete'ye özel açıklamalar yapan bir  HAMAS yetkilisi İsrail'in binlerce askerinin öldürüldüğü söyledi. İsrail her ne kadar ölü sayısını gizlemeye çalışsa da Kassam Tugayları'nın yayınladığı videolarda kayıpların büyük olduğu kanıtlanır nitelikte oluyor.

DÜNYA GENELİNDE İSRAİL'E KARŞI TEPKİ BÜYÜYOR

İsrail'in Gazze'deki katliamı dünyayı ayağa kaldırdı. Hemen hemen her ülkede işgalci İsrail'in soykırımına karşı protestolar düzenlendi. Birçok ünlü isim de sosyal medya hesaplarından İsrail'e tepki göstererek, Gazze'deki katliamın durdurulması çağrısında bulundu. 

İSRAİLLİ ASKER VE POLİTİKACILAR NETANYAHU'YA TEPKİLİ

İsrailli bazı yaralı askerlerin, Binyamin Netanyahu'nun Tel Aviv yakınındaki Sheba Sağlık Merkezi'ne yaptığı ziyaret sırasında görüşmeye katılmayı reddettiği bildirildi. Ayrıca, İsrail'de muhalefetteki Yeş Atid Partisi Milletvekili Cohen, Netanyahu'nun görevden alınması çağrısında bulunarak, onu devletin boynunda bir "değirmen taşı" olarak nitelendirdi.

ESİR TAKASI İLE İSRAİL'İN BARBARLIĞI ORTAYA ÇIKTI!

İsrailli askeri analist Amir Bohbot, Hamas İslami Direniş Hareketi'nin geçtiğimiz günlerde İsrailli esirleri Uluslararası Kızılhaç Örgütüne teslimine ilişkin yayımladığı görüntülerle "İsrail'i rezil ettiğini ve ordunun Gazze'nin kuzeyine hakim olduğu iddialarını sorgulattığını" belirtti. İsrail ile Hamas arasında varılan esir takası mutabakatı çerçevesinde bırakılan esirlerden biri ise, "Hamas'tan değil İsrail'in bizi öldürebileceğinden korktuk. Sonra da 'Hamas sizi öldürdü' diyeceklerdi." dedi. Esirlerin bu tarz açıklamaları İsrail'in kendinden olana bile acımadığını gözler önüne serdi.

DÜNYA İSRAİL'İ BOYKOT ETTİ

Gazze'deki katliamı durdurmak için dünyanın her yerinden boykot çağrıları geldi. İsrail ürünlerine ve İsrail'e desteğini açıklayan markalara karşı başlatılan boykot kampanyası etkili olarak, markaların milyonlarca dolar kaybetmesini sağladı. 

Kaynak: Milli Gazete / Muhammed Özdemir