Orta Doğu coğrafyasını kan gölüne çeviren, son 6 ayda 35 bin Filistinliyi acımasızca katleden Siyonist İsrail rejimi, baskı, tehdit ve zulümlerinde sınır tanımıyor. Zalim İsrail’in hadsiz tehditlerinden biri de uluslararası spor alanında kendini gösterdi

Geçtiğimiz gün Yunanistan’da oynanan PanathInaIkos-MaccabI Tel Aviv maçından mağlup ayrılan İsrail ekibinden bir yetkili, PanathInaIkos’un Türk antrenörü Ergin Ataman’ı tehdit etti.

Bütün insanlığı kendilerine köle yapma amacıyla hareket eden azgın bir kavim olan Siyonistlerin Türk antrenöre tehditte bulunmaları, Millî Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın, “Siyonizm, hiçbir taşın altını boş bırakmaz” sözlerini hatırlattı.

Her taşın altından Siyonizm çıkıyor!

ÇİRKEFLİKLERİNİ SPORA DA BULAŞTIRDILAR

Yunanistan’ın önde gelen basketbol kulüplerinden Panathinaikos’un Türkiyeli başantrenörü Ergin Ataman, İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv’i 95-79 yendikleri THY EuroLeague play-off serisi ikinci maçının ardından basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ergin Ataman’ın, Maccabi Tel Aviv teknik heyetinden kendisine yöneltilen tehdit sözleri hakkındaki açıklamaları, basın toplantısına damga vurdu.

Her taşın altından Siyonizm çıkıyor!

“İSRAİL'DE SİYONİSTLERİN SANA NE YAPACAĞINI GÖRECEKSİN”

Maç sonunda basın toplantısında konuşan Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv teknik ekibinden bir kişinin kendisini tehdit ettiğini söyledi. Kendisine edilen tehdide oldukça sert ve haysiyetli bir cevap veren Ergin Ataman, “Maccabi teknik ekibinden biri, ‘İsrail’de Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin’ dedi. Ben Ergin Ataman’ım. Panathiniakos koçuyum. Türkiye Milli Takımı koçuyum. Türkiye vatandaşıyım. Bana hiçbir şey yapamazsınız” yanıtını verdi.

Her taşın altından Siyonizm çıkıyor!

ERBAKAN HOCA'NIN YILLAR ÖNCEKİ UYARISI AKILLARA GELDİ

84 yıllık ömrünü Siyonizm’e ve Siyonizm’in insanlığı kendilerine köle yapma planlarına karşı mücadeleye adayan Millî Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın çok uzun yıllar önce yaptığı uyarılar, Panathinaikos’un Türk antrenörü Ergin Ataman’ın sözlerinde bir kez daha kendini hatırlattı.

Siyonizm’in bir örümcek ağı gibi bütün alanları çepeçevre sardığını defaatle ifade eden Necmettin Erbakan Hoca’mız, “Siyonizm, hiçbir taşın altını boş bırakmaz” değerlendirmesinde bulunmuştu.

Her taşın altından Siyonizm çıkıyor!

Resim

İsrail’e İhracat Üçüncü Ülkeler Üzerinden mi Sağlanacak? İsrail’e İhracat Üçüncü Ülkeler Üzerinden mi Sağlanacak?

Kaynak: Milli Gazete