Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya mitinginde konuştu. Emekliye seyyanen zamla ilgili açıklamada bulunan Erdoğan, " Emekli maaşlarına 7 bin TL eklemek demek bütçeden yaklaşık 1,4 trilyon liralık, 10 bin TL eklemek demek 1,9 trilyon liralık kaynağı buraya aktarmak demektir" dedi.

Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleşecek seçimlere odaklandı. Siyasi parti ve adaylar seçim çalışmlarını hızlandırdı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kütahya mitinginde açıklamalarda bulundu.

Kim İzin Verdi, Kim Durduracak? Acının Yıl Dönümünde Bilinçli Provokasyon, Utanç Projesi İptal Edilmeli Kim İzin Verdi, Kim Durduracak? Acının Yıl Dönümünde Bilinçli Provokasyon, Utanç Projesi İptal Edilmeli

SEYYANEN ZAMMA KAPIYI KAPATTI

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği seyyanen zamla ilgili açıklamada bulunan Erdoğan, "Birileri çıkıyor emekli maaşlarına 7 bin TL 10 Bin TL ekleyelim diyerek emeklilerimizi tahrik ediyor. Bizim ülkemizde 16 milyon emeklimiz var. Emekli maaşlarına 7 bin TL eklemek demek bütçeden yaklaşık 1,4 trilyon liralık, 10 bin TL eklemek demek 1,9 trilyon liralık kaynağı buraya aktarmak demektir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Mayıs ayındaki seçim sonuçları için sizlere teşekkür borcumuz var. Şahsıma verdiğiniz destek için sizlere şükranlarımı sunuyorum.

GERÇEK BELEDİYECİLİK İÇİN DESTEK İSTİYORUZ

Şimdi de sizlerden Türkiye Yüzyılı belediyeciliği için, gerçek belediyecilik için destek istiyoruz.

1kapak-004.jpg

Bugüne kadar olduğu gibi 31 Mart'ta da milletimizle omuz omuza verip, meydanı kirli ittifakların karanlık hesaplarına bırakmayacağız.

EMEKLİLERİMİZE HAK ETTİKLERİ PARAYI VERECEĞİZ

Devlet ve millet olarak daha fazla çalışacak, daha çok gelir elde edecek, ortaya çıkan kazançtan da emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz.

Hayat pahalılığı başta, ekonomik dengeleri yerli yerine oturtmak için güçlü program uyguluyoruz. Yıl sonundan itibaren olumlu sonuçları görmeye başlayacağız. Ortaya çıkan kazançtan emeklilerimiz de istifade edecek. Atıp tutanlar istismar ve bozgunculuk peşinde. Ne millet ne de emekliler umurlarında.

EN ÇOK ETKİLENEN KESİMİN BAŞINDA EMEKLİLER VAR

Hayat pahalılığı ile de mücadele ettik. En çok etkilenen kesimin başında emekliler vardı. Gönlümüz vatandaşın hayatını daha iyi şartlarda sürdürmesini istiyor. Ekonomi dediğiniz olay hesap kitap işidir. Dengeyi tutturamazsanız 70'lerde, 90'lardaki gibi siyasi sosyal çalkantıların pençesine düşmeniz kaçınılmazdır.

Türkiye karşılıksız elde ettiği gelir kaynaklarına sahip değildir. Bir her kuruşu çalışıp kazanmak zorundayız. Gelirlerimizdeki 1 trilyon gelirden fazlasını deprem harcamalarına harcadık.

1,9 TRİLYON LİRALIK KAYNAK GEREKİYOR

Birileri çıkıyor emekli maaşlarına 7 bin TL 10 Bin TL ekleyelim diyerek emeklilerimizi tahrik ediyor. Bizim ülkemizde 16 milyon emeklimiz var. Emekli maaşlarına 7 bin TL eklemek demek bütçeden yaklaşık 1,4 trilyon liralık, 10 bin TL eklemek demek 1,9 trilyon liralık kaynağı buraya aktarmak demektir.

1kapak-005.jpg

Asırlık meseleleri nasıl biz çözdü isek bugünkü sıkıntıları çözecek olan yine biziz. Milletimizden sabır ve metanet istiyoruz. Son 21 yılı ondan önceki dönemlerinden çok iyiydi, yarınlarımız da bugünlerimizden daha iyi olacak.

101 MİLYAR LİRANIN ÜZERİNDE YATIRIM YAPTIK

Türkiye Yüzyılı bayrağını dünyanın tepesine biz dikeceğiz. Türkiye'nin nereden nereye geldiğinin ispatı şehirlerimize yaptığımız yatırımlardır. Kütahya'ya 101 milyar liranın üzerinde yatırım yaptık.

Yerel yönetimde de 31 Mart'ta sandıktan biz çıkarsak el ele gönül gönüle dayanışma halinde neler olmaz ki neler."