CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında kendisine ağır eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bay Bay Kemal" söylemine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Ey beşli çeteler hani bir şarkı vardı..." diyerek Organize İşler isimli filmin sahnesinden alıntı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün partisinin grup toplantısında muhalefete yönelik sert tepki gösterdi. Erdoğan Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayını açıklamamasına ilişkin konuşarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na da bunun üzerinden eleştirilerde bulundu. Erdoğan şu ifadeleri kaydetti:

Biliyorsunuz CHP'nin başındaki zata, "Bay Kemal" diye hitap ediyoruz. Memleketin her işi gibi muhalefetin adayının sloganını bulmak da bize kaldı. Madem Bay Kemal bu ifadeyi o kadar sevdi. Yeni sloganını da vereyim. Bay Bay Kemal...


Siz dalga geçilecek iş yaparsanız elbette biz de dalgamızı geçeriz. Memleketin gülmeye eğlenmeye de ihtiyacı var. Hiçbir işe yaramıyorsunuz, bari bu işe yarayın. Şimdi soruyorum; şu fotoğraf karşısında başka nasıl davranabiliriz?

'EY BEŞLİ ÇETELER...'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu dün parti grup toplantısında Hınç filmine atıfta bulunarak "Ben Kemal, geliyorum" mesajını vermişti. Kılıçdaroğlu yine bir filmden yaptığı alıntıyla Erdoğan'a cevap verdi.

Organize İşler filminden bir sahneyi paylaşarak Erdoğan'a yanıt veren Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kaydetti:

Ey beşli çeteler, hani bir şarkı vardı...