Devlet Neyi Bekliyor: ''Türkiyeyi Hedef Alan Bir Aşağılama, Milli Güvenlik Boyutu Olan Bir Konuda Milleti Utandırmayın’' Devlet Neyi Bekliyor: ''Türkiyeyi Hedef Alan Bir Aşağılama, Milli Güvenlik Boyutu Olan Bir Konuda Milleti Utandırmayın’'

İsrail terör güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentinde Filistinli bir çocuğu şehit ettiği, 2 genci ağır yaraladığı belirtildi. İsrail güçlerinin, Ramallah'ın batı kesimindeki Deyr Ammar Mülteci Kampına düzenlediği baskın sırasında Filistinlilerle çatışmaya girdiği ifade edildi. Teröristlerin açtığı ateş sonucu Atallah Ziyad Bedha'nın (16) şehit olduğu, 2 gencin ağır yaralandığı ve hastaneye kaldırıldıkları kaydedildi. İsrail güçlerinin, El-Halil kentinin kuzeyindeki Beyt Emr beldesinde Aziz Abdurrahim Halil (20) adlı bir Filistinli genci şehit ettiği belirtildi.

İsrail ordusunun işgal altındaki Batı Şeria'da düzenlediği saldırıda ise 5 Filistinli şehit oldu daha önce yaralanan 1 kişi de kurtarılamadı. Mahmud Samir Cabir (22), Ğays Yasir Şehade (25), Velid Abdurrezzak Esad Zehra (22), Esad Fethi Esad Zehra (33) ile Cihad Hatim Amarine (23) terörist İsrail güçlerinin Nur Şems Mülteci Kampı'na İHA ile düzenlediği saldırıda şehit oldu. Saldırıda bazıları ağır, birkaç kişi yaralanırken kimi Filistinliler de İsrail askerlerinin düzenlediği baskınlarda gözaltına alındı.

Öte yandan İşgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde fanatik Yahudi militanların saldırısına uğrayan 2 Filistinli yaralandı.

Filistin Sağlık Bakanlığının verilerine göre 7 Ekim'den bu yanan işgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'te İsrail güçleri ve yasa dışı Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 297'ye yükseldi.

Kaynak: Milli Gazete