Avrupa Birliği (AB)Mülteci Yardımının Hesabını Sordu, Ankara Kem-Küm Etti... Avrupa Birliği (AB)Mülteci Yardımının Hesabını Sordu, Ankara Kem-Küm Etti...

Hamas mücahitlerinin Aksa Tufanı Direnişi'ni başlattığı 7 Ekim'den sonra Siyonist rejim Gazze savaşını başlattı. Savaşta Siyonist rejim hedeflerinin hiçbirine ulaşamadı. Soykırım yapmaya başlayan işgalci İsrail çoğu kadın, çocuk, bebek ve yaşlılardan oluşan onbilerce sivili şehit etti. Dünya üzerinde fıtratı bozulmamış bütün insanlar İsrail karşıtı eylemlere başladı. Protestocular Amerikalı ve Avrupalı siyasilerin konuşmalarını sabote ederek Siyonist rejimin soykırımına destek vermemelerini istedi. Limanlardaki işgalci İsrail'e gidecek gemileri engelledi. Mühimmat fabrikalarını basarak üretimi durdurdu. Konsolosluk binalarını işgal ederek giriş çıkışları engelledi. Siyonist rejimin yaptığı soykırımı engellemek için bedel ödemek pahasına her yolu deneyen protestocular dünyanın her yerinde tek ses olup "Özgür  Filistin" dedi.

Türkiye'de de çeşitli protestolar düzenlenirken en öne çıkan eylemler boykot eylemleri oldu. Starbucks, Burger King vb. Siyonist rejimi destekleyen markaların-firmaların ürünlerine boykot çağrıları toplumumuzda büyük oranda karşılık bulurken bazı iktidar yanlıları dükkan basıp cam pencere kırdılar, içerideki çalışanlara müşterilere saldırmaya başladılar. 

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, protestoları siyasi şova çeviren bu çevrelere seslenerek, İsrail'e büyük maddi yardım yapan Mercedes firmasını protesto etmeye çağırdı. Oy verdikleri seçilmişlerin bir çoğunun makam aracının Mercedes olduğu gerçeğini ima eden Enginyurt, aktrolleri dükkan çalışanlarını ve müşterilerini değil Mercedes'e binenleri protesto etmeye çağırdı.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, X hesabından şunları yazdı:

"İsrail'i protesto edenlere tavsiyem.

Mercedes fabrikası sahibi, İSRAİL'E 1 MİLYON DOLAR BAĞIŞLAMIŞ.

Sarayın, Bakanların Mercedeslerini protesto edin.

Hatta taşlayın.

Haydi bekliyorum.

Milletin kahvesiyle, kolasıyla uğraşmayın.

@MercedesTurkiye SOYKIRIM DESTEKÇİSİDİR."