Dilan Polat'ın "Şampiyonlar Ligi" adıyla paylaştığı fotoğrafta yer alan fenomenler hakkında soruşturma başlatılmış ve yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti. Fotoğraftaki 12 fenomen ile haklarında 4 ayrı suçtan soruşturma başlatılan Tayyar ve Özlem Öz çiftinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Sosyal medya fenomeni Tayyar Taylan Öz ve eşi Özlem Öz hakkında yürütülen soruşturma kapsamında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Öz çifti dahil 14 sosyal medya fenomeninin taşınır taşınmaz tüm mal varlıklarına el konuldu.

t.jpg

Tayyar Öz-Özlem Öz çifti

İsrail'le Ticaret Bir Haftadır Tam Gaz:Rakamlarla Ticaretin Boyutları İsrail'le Ticaret Bir Haftadır Tam Gaz:Rakamlarla Ticaretin Boyutları

SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNE YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI

24 Kasım tarihinde Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı. Öz çifti hakkında, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma, resmi belgede sahtecilik, vergi usul kanununa muhalefet ve mal varlığı değerlerinin gayri meşru kaynağını gizlemek suçlarından başlatılan soruşturma devam ediyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN MAL VARLIKLARINA EL KONULDU

Dilan Polat'ın 2019 yılında paylaştığı ve 'Şampiyonlar ligi' olarak nitelendirdiği fotoğrafta bulunan fenomenler hakkında yeni gelişme yaşandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Tayyar Öz, Özlem Öz çiftinin yanı sıra Polat'ın paylaştığı fotoğraftaki sosyal medya fenomenleri Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Tuğba Demir, Yavuz Selim Korkut'un taşınır taşınmaz tüm mal varlıklarına el konuldu.

Kaynak: Karar