Ülkemizde dini değerlere yönelik saldırılar bitmek bilmiyor. Son olarak Kızılcık Şerbeti isimli bir dizide, başörtülü bir kadına müstehcen bir sahnede yer verildi. Söz konusu rezalet yürekler sızlatırken akıllara başörtüsü için verilen şanlı mücadele geldi. Kızılcık Şerbeti isimli dizide vuku bulan iğrençlikte rolü olan herkesin gerekli yaptırımlara uğraması büyük önem arz ediyor.

Show Tv'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti isimli bir dizide sergilenen sahne "Yeter artık!" dedirtti. Başörtülü bir kadını müstehcen bir sahnede oynatan dizi vatandaşların tepkisini çekti. Başörtüsünün sembolize ettiği manaya tam anlamıyla zıt olan söz konusu sahne, 28 Şubat döneminde başörtüsüne yapılan saldırıları aratmadı.

BAŞÖRTÜSÜNÜ NE HALLERE DÜŞÜRDÜLER!

Kızılcık Şerbeti isimli dizide, başörtülü bir kadına müstehcen bir sahnede yer verilmesi cesaretinin gösterilmesi de akıllara durgunluk veren bir diğer husus oldu. Öte yandan söz konusu rezalet ülkemizdeki dini hassasiyetlerin zayıfladığının bir göstergesi olarak da yorumlandı. Gerek 28 Şubat gerekse de daha önceki dönemlerde başörtüsüne özgürlük noktasında verilen mücadeleler akıllara getirildiğinde günümüzdeki yozlaşmanın büyüklüğü daha net bir şekilde ortaya çıkıyor.

Kaynak: Milli Gazete /Bekir Şirin