Son dakika... Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Genel Başkan Meral Akşener'le görüşmek için İYİ Parti Genel Merkezi'ne ziyarete geldi.

İki belediye başkanı İYİ Parti'de Meral Akşener ile görüşmeye başladı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu saat 14.45'te basın açıklaması yapacak.

Detaylar geliyor... 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "6'lı masa artık millet iradesini kararlarına yansıtma kabiliyetini kaybetmiştir" diyerek 6'lı masadan kalkmış, Cumhurbaşkanı adaylığı olarak ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrı yapmıştı. Çağrıya karşılık Yavaş ve İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na destek mesajları paylaşmıştı.

İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti lideri Akşener ile görüşmek üzere İYİ Parti Genel Merkezi'ne gitti. Habertürk yazarı Sevilay Yılmaz, CHP'li başkanların Kılıçdaroğlu'ndan izin alarak Akşener ile görüşmeye gittiklerini söyledi.

Millet İttifakı bugün cumhurbaşkanı adayını açıklayacak. Saati 14.00'ten 15.00'e alınan toplantının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklanması beklenirken Ankara'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmeye gitti.

Yavaş, İYİ Parti Genel Merkezi'ndeki görüşmeye giderken "Akşener ile mi görüşeceksiniz?" sorusuna başını sallayarak evet yanıtını verdi.