Filistin direnişinin işgalci İsrail rejimine karşı mücadelesi devam ederken; direniş güçleri, İsrail’in algı operasyonları ile de karşı karşıya bulunuyor. İsrail medyası, Filistin direnişini karalamak amacıyla çok sayıda dezenformasyona imza atarken, bir İsrail kanalındaki görüntüler gündeme oturdu.

Allah için yaşayıp savaşıyorlar

Söz konusu kanalda ekrana çıkan İsrailli bir yorumcu, Filistin direnişini öyle bir anlattı ki, spikerler dahi şok oldu.

Filistin direnişinin işgalci İsrail rejimine karşı mücadelesi devam ederken; direniş güçleri, İsrail’in algı operasyonları ile de karşı karşıya bulunuyor. İsrail medyası, Filistin direnişini Gazze

Hamaskaralamak amacıyla çok sayıda dezenformasyona imza atarken, bir İsrail kanalındaki görüntüler gündeme oturdu. Söz konusu kanalda ekrana çıkan İsrailli bir yorumcu, Filistin direnişini öyle bir anlattı ki, spikerler dahi şok oldu.

İsrailli bir TV yorumcusunun HAMAS ve Gazze halkı hakkında yaptığı yorumlar gündeme oturdu. Müslümanların Allah için yaşadığını ve savaştığını kaydeden TV yorumcusu, “3 ay tünellerde ışık görmeden kalıyorlar ve dışarı çıkıp savaşabiliyorlar. Vücut olarak bizden üstünler. Çünkü iman etmek vücudun direncini de artırıyor” diye konuştu.

Filistin direnişinin işgalci İsrail rejimine karşı mücadelesi devam ederken direniş güçleri İsrail’in algı operasyonları ile de karşı karşıya bulunuyor. İsrail medyası Filistin direnişini karalamak amacıyla çok sayıda dezenformasyona imza atarken bir İsrail kanalındaki görüntüler gündeme oturdu. Söz konusu kanalda ekrana çıkan İsrailli bir yorumcu, Filistin direnişini öyle bir anlattı ki, spikerler şok oldu.

3 İsme Tutuklama Kararı Çıkabilir, İsrail'de 'Tutuklama Kararı' Gerginliği... Gizli Toplantı Yapıldı 3 İsme Tutuklama Kararı Çıkabilir, İsrail'de 'Tutuklama Kararı' Gerginliği... Gizli Toplantı Yapıldı

İSRAİLLİ YORUMCU HAMAS’I ANLATTI

İsrailli bir televizyon yorumcusu, katıldığı canlı yayında Kur'an-ı Kerim'den örnekler vererek Gazzelileri ve HAMAS’ı anlattı. Müslümanların “Allah’ın sabredenlerle beraber olduğu” yönündeki ayet ile büyük bir direniş şuuruna sahip olduğunu belirten TV yorumcusu dikkat çeken ifadeler kullandı.

İMAN ETMEK VÜCUDUN DİRENCİNİ ARTIRIYOR

Gündeme oturan bir konuşmaya imza atan İsrailli TV yorumcusu, Müslümanların Allah için yaşadığını ve savaştığını kaydetti. TV yorumcusu, konuya dair, “Bizim anlamadığımız şey sabırlı olmak. Kur'an onlara bunu söylüyor. 3 ay tünellerde ışık görmeden kalıyorlar ve dışarı çıkıp savaşabiliyorlar. Vücut olarak bizden üstünler. Çünkü iman etmek vücudun direncini de artırıyor” dedi.

KUR’AN-I KERİM’DEN ÖRNEKLER VEREREK GAZZELİLERİ VE HAMAS’I ANLATTI

Milli Gazete'de yer alan habere göre, İsrailli bir televizyon yorumcusu, katıldığı canlı yayında Kur’an-ı Kerim’den örnekler vererek Gazzelileri ve HAMAS’ı anlattı. Müslümanların, “Allah’ın sabredenlerle beraber olduğu” yönündeki ayet ile büyük bir direniş şuuruna sahip olduğunu belirten TV yorumcusu, dikkat çeken ifadeler kullandı.