Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü'nde gündeme dair basın toplantısı düzenledi.

Ali Koç, Trabzonspor'un şampiyonluk maçını tribünden izleyen Süleyman Soylu, Adil Karaismailoğlu, Mehmet Muş ve Mustafa Varank'a tepki gösterdi.

Koç, "Devlet yetkilileri, Trabzon'da korkuyor mu, çekiniyor mu? Kimden çekinip, korkuyorlar" diye konuştu.

Ali Koç, şu ifadeleri kullandı:

"Son yıllarda Trabzon'u tutan devlet görevlilerin bunu açıkça sergilemeleri, açıkça şampiyonluk dilemeleri, bu camianın kendini ayrıcalıklı düşünmesine sebep oluyor. Türk futbolunu yönetenleri etkiliyor ve baskı altında bırakıyorsunuz.

Bu ülkede milyonların hassasiyetini taşıyan siyasilerin, FETÖ kumpasını sahiplenen bu pankartı nasıl karşıladığınızı merak ediyoruz. Suç teşkil eden bu pankarta neden tepki göstermediniz?

Tüm ses çıkartmayanlara sesleniyorum, 2 dakikalık zevkiniz için cumhurbaşkanının, Fenerbahçe'nin FETÖ ile mücadelesine zarar veriyorsunuz. Yazıklar olsun size."

Hangi takımın bakanını Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir maçlarında böyle gördünüz? Uzun vadede bu durum en çok Trabzonspor'a zarar verecek."

Kaynak: Milli Gazete