Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim, çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen 7. Gençlik Buluşması öncesinde vakfın 81 il temsilcisiyle bir araya geldi.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çok önemli bir dönemin arifesinde olduklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

- "Malum 31 Mart Türkiye'de bir dönüm noktası. Ve bu dönüm noktasında tüm İslam dünyasının gözleri Türkiye'de. Türkiye'de ne olacak? Her ne kadar bu bir genel seçim değilse de yerel seçimde gözler, AK Parti'nin bu seçimlerden alacağı netice ne olacak? Onun için tabii çok güçlü bir gençliğe sahip olan davamız, inşallah sandıkları adeta patlatırcasına 31 Mart akşamında o farklı bakanlara gereken cevabı verecektir diye inanıyorum."

"YASANIN VERDİĞİ YETKİYLE SON SEÇİMİM"

Seçimlere 22 gün kaldığını hatırlatan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

- "Ardı arkası kesilmeyecek şekilde çalışmalarımı sürdürüyorum. Adeta nefes almaksızın koşturuyoruz. Çünkü benim için bu bir final. Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim son seçimim ama buradan çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak. Onun için de hazırlıklarımızı buna göre yapıp, adımı da buna göre atmamız lazım ki çok farklı bakanlara karşı gereken cevabı istiyoruz ki 31 Mart akşamı verelim. 1 Nisan'dan itibaren de yeni bir dönemi inşallah başlatalım."

Gençlere inandığını ve güvendiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir, bütün buralarda bir değişim dönüşümü yapalım. Çünkü gözler burada" ifadelerini kullandı.

Demokrasi ve Atılım Partisi lideri Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bu benim final seçimim" sözlerine ilişkin "Daha önce de defalarca benzer şeyler söyledi. Seçime gidiyoruz ya, 'Son bir defacık destek verin' diyor" değerlendirmesini yaptı. Babacan'ın konuştuğu esnaf ise, "Son bir defacık vere vere bu hallere düştü ülke" diyerek tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün TÜGVA Gençlik Buluşması öncesinde açıklama yaptı. Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinin kendisi adına son seçim olacağını söyledi. Erdoğan, "Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim, çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak" ifadelerini kullanmıştı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bugünkü seçim gezisinin ilk durağı olan Şereflikoçhisar’da Erdoğan’ın “Bu benim final seçimim" sözlerini değerlendirdi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Erdoğan’ın “Bu benim final seçimim" sözlerine ilişkin "Aday olmayacağım dedi, oldu, defalarca yaptı bunu. Seçime gidiyoruz ya, 'Son bir defacık destek verin' diyor" değerlendirmesini yaptı.

ALİ BABACAN'DAN ERDOĞAN'IN "BU FİNAL SEÇİMİM" SÖZLERİNE YANIT: "DAHA ÖNCE  DEFALARCA YAPTI BUNU. SEÇİME GİDİYORUZ YA 'SON BİR DEFACIK DESTEK VERİN'  DİYOR" - Cemre Gazetesi

Sessizliğiniz Utanç Verici: Bu Saygısızlık ve İhanete Karşı Neden Suskunsunuz? Sessizliğiniz Utanç Verici: Bu Saygısızlık ve İhanete Karşı Neden Suskunsunuz?

'SON BİR DEFACIK VERE VERE BU HALLERE DÜŞTÜ ÜLKE'

Soruyu soran esnaf da "Son bir defacık vere vere bu hallere düştü ülke. Ben bu zamana kadar hiç vermedim, gönlüm çok rahat. Öz babam verdi, çok da kızıyorum. Emekli o, para için dileniyor, dedim ki 'Ne benden para iste ne ben sana para veririm. Sen oy verdin, sen hak ettin" diye konuştu.