Menzil'de Yolsuzluk Kavgası:“Yolsuzluk” ve “Devleti Dolandırma” Üç kardeş Birbirine Girdi, İddialar Ortalığa Saçıldı Menzil'de Yolsuzluk Kavgası:“Yolsuzluk” ve “Devleti Dolandırma” Üç kardeş Birbirine Girdi, İddialar Ortalığa Saçıldı

DEVA Partisi Lideri Babacan, AK Parti'nin İBB adayı Kurum'un "31 Mart'ta Gazze'deki mazlumlar sevinecek, Gazze'de elini bize uzatan kardeşlerimiz sevinecek." sözlerine tepki gösterdi. Babacan, "Gazze’deki soykırımı belediye seçimine malzeme yapmak, Gazzeli çocukları basit siyasi çıkarlar için kullanmak utanç verici. Bu zulmü durdurmak için bir şey yapmıyorsunuz, en azından susacağınız yeri bilin." dedi.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Bakırköy'de katıldığı bir etkinlikte Gazze'ye yapacakları yardımlar için milletin gerçek belediyecilikten yana tavrını koyması gerektiğini belirterek "31 Mart'ta Gazze'deki mazlumlar sevinecek, Gazze'de elini bize uzatan kardeşlerimiz sevinecek." ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından Kurum'un sözlerine tepki göstererek "Gazze’deki soykırımı belediye seçimine malzeme yapmak, Gazzeli çocukları basit siyasi çıkarlar için kullanmak utanç verici. Bu zulmü durdurmak için bir şey yapmıyorsunuz, en azından susacağınız yeri bilin." dedi.

Babacan'ın paylaşımı şu şekilde:

"Gazze’deki zulüm parti fark etmeksizin hepimizi yaralıyor. Gazze’deki soykırımı belediye seçimine malzeme yapmak, Gazzeli çocukları basit siyasi çıkarlar için kullanmak utanç verici. Bu zulmü durdurmak için bir şey yapmıyorsunuz, en azından susacağınız yeri bilin."

Ali Babacan

@alibabacan

Gazze’deki zulüm parti fark etmeksizin hepimizi yaralıyor. Gazze’deki soykırımı belediye seçimine malzeme yapmak, Gazzeli çocukları basit siyasi çıkarlar için kullanmak utanç verici. Bu zulmü durdurmak için bir şey yapmıyorsunuz, en azından susacağınız yeri bilin.

@HaberReport

Murat Kurum: “31 Mart’ta Gazze’deki mazlumlar sevinecek! Gazze’nin özgürlüğü için, İBB olarak Gazze’ye yapacağımız yardımlar için 31 Mart’ta milletimiz gerçek belediyecilikten yana tavrını koyacaktır.”