Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, çok çarpıcı seçim iddiasında bulundu.

“İktidarın milletimize yeni bir oyun hazırlığının duyumlarını alıyoruz” diyen Gelecek Partili Özdağ, Saray’ın seçimi erteletme planı içerisinde olduğunu ileri sürdü. Topun YSK’ya atılacağını söyleyen Selçuk Özdağ, “Karnınızdan konuşmayı, milletimize oyun kurmayı aklınızdan geçirmeyin.” uyarısında bulundu.

SARAY SEÇİMİ ERTELETME PLANI İÇERİSİNDE

Gelecek Partili Selçuk Özdağ, bugün sosyal medya platformu Twitter hesabından “Uyarıyoruz” başlıklı bir açıklama paylaşarak Saray’ın seçimi erteletme planı içerisinde olduğunu açıkladı.

Çok çarpıcı iddialarda bulunan Selçuk Özdağ, iktidara uyarılarda bulunarak şunları kaydetti:

  • Uyarıyoruz! İktidarın milletimize yeni bir oyun hazırlığının duyumlarını alıyoruz. Sarayın karanlık dehlizlerinde kotarılan plan özetle: AK Partisi, deprem felaketi sebebiyle güya böyle bir  zamanda seçim konuşulmaz diyerek hassas/vicdanlı bir role bürünmüş durumda.
  • Cumhur koalisyonunun kesinlikle seçimden kaçmayacağı, zamanında yapacağı, hatta YSK yetiştirebilirse 14 Mayıs’ta bile seçim yapmak istediği propagandası hız kazandı. Ve fakat alttan alta deprem sebebiyle birtakım teknik (!) sorunların varlığı da pompalanmaya başlandı.
  • İktidar yetkilileri/sözcüleri ve  kalemşörleri bu teknik sorunların esasen seçmen iradesinin sandığa tam olarak yansımayacağını işlerken iktidar EYT dahil belli başlı düzenlemeleri meclisten geçirerek seçime gitmek istediği algısını güçlendirecek.
  • Kamuoyuna (özellikle dünya kamuoyuna) seçimden kaçmayan, bahanelere sığınmayan, kendine güvenen, yasalara bağlı bir yönetim profili çizecek ki meşruiyetine halel gelmesin. İşte Cumhur koalisyonu da tam olarak böyle olmasını isterken top YSK’nın önüne gelecek.
  • YSK nasıl ki son anayasa referandumunda seçmen iradesine zarar vermez diyerek yasalara aykırı olarak milyonlarca mühürsüz oy pusulasını geçerli saydı ve bu ucube sisteme yol açtı ise yine bir şekilde benzer bir karar alacak.
  • Bu sefer de depremde yer değiştiren milyonlarca seçmenin oy kullanması teknik imkansızlıklar sebebiyle mümkün değil diyerek seçimleri “iktidar lehine” MAKUL BİR SÜRE ertelediğini açıklayacak. Gerekçe; seçmen iradesinin sandığa sağlıklı yansımayacağı (!)
  • Kalın’ı irisi tekmili birden iktidar yetkilileri teknik sorunlar ve seçmen hareketliliğinden bahsederek kesinlikle seçimlerin olmasını istiyoruz ama YSK ne der biz bilemeyiz diyor.
  • Sizin bu ali cengiz oyunlarınızdan milletçe bıktık usandık.
  • YSK ne der biz bilemeyiz sözü, sizin altını şimdiden doldurduğunuz biz yapmadık onlar yaptının hazırlığıdır. YSK sizin iradeniz dışında bir karar verebilir mi? Çocuk mu kandırıyorsunuz!
  • Buradan uyarıyorum; Karnınızdan konuşmayı, milletimize oyun kurmayı aklınızdan geçirmeyin.
  • Siyasi ikbal kaygıları ile milletimize oyun kuranların  çiğnedikleri “milli irade sakızının” tadı kaçtı. Milletimiz sizin ne olduğunuzu nasıl bir zihniyete sahip olduğunuzu anladı.Bu yüzden ki artık kandıramadığınız milletimizden/sandıktan kaçmak istiyorsunuz. Kaçamayacaksınız.