Saadet Partisi’nin 6’lı Masa’da yer almasını Prof. Dr. Necmettin Erbakan üzerinden karşı gelen AKP’li trollere bakın davanın lideri nasıl cevap veriyor.

Türkiye’deki değişik düşüncelerin ve fikirlerin bir arada kardeşçe yasabilmesi adına memleketin harcı, çimentosu görevini üstlenmiş  Saadet Partisi’ne yönelik haksız ithamlar yapılrıken bu eleştirilere en güzel cevabı Milli Görüş’ün merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan veriyor.

“BİZ CHP İLE EN HAYIRLI HİZMETLERİ YAPARIZ”

Merhum Hocamız Necmettin Erbakan'ın 40 yıl önce yaptığı "koalisyon" açıklaması sosyal medyada yeniden gündem olurken söylediği ifadeler AKP’li trollere cevap oluyor..

Erbakan ders niteiğindeki Meclis konuşmasında şu gerçekleri söylüyor

“İlk hükümetin kurulmasında bütün partilere kollarımızı açtık. Yine de açıyoruz. Bugün biz DSP ve CHP ile beraberce koalisyon kurarız. Bu memlekete en hayırlı hizmetler yaparız. Zaten yaptık. Zerre kadar şüphemiz yok. Bunu böyle bir takım önyargılarla yanlış bir şekilde uzlaşma yerine bizi, kendimizi birbirimizden uzaklaştırmak tavrını takınacak olursak bu fayda getirmez. Bundan dolayıdır ki biz hepiniz şahitsiniz bu yanlışlığı yapmadık.”