20 yıllık AKP iktidarının deprem, sel gibi afetlere dönük hiç bir hazırlığının-yatırımının olmaması sonucu felakete dönüşen afetlerin ardından acılı 'felaketzedeler' haklı olarak 'devlet nerede', 'hükümet istifa' tepkilerini vermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her fırsatta eksikliklerinin olduğunu dile getirip helallik istemesine rağmen Ak troller boş durmuyor. Hükümetin feci yanlışlıklarına itiraz eden felaketzedelere karşı ak troller adeta linç kampanyası yürütüyor.

AKP'yi aklayan birçok paylaşımı olan fthdadas isimli tiktok kullanıcısı ak trol, bir skandala imza attı. Sosyal medyada dolaşıma giren bir videoda, ilgili şahıs depremzedelerin ağzından ‘Açız. Ordu nerede? Afad gelmedi. Üşüyoruz. Çocuğumun maması yok, bezi yok sayın Kılıçdaroğlu, İmamoğlu. Bize yardım edin’ taklidi yaparak önce dalga geçti, ardından 'şerefini ayağının altına alan', 'lan', 'Rabbim öyle bir belanızı vermiş ki' gibi nefret yüklü ifadelerle depremzedelere hakaret etti.

Söylediklerinin tamamı şu şekilde: 

"'Açız. Ordu nerede? Afad gelmedi. Üşüyoruz. Çocuğumun maması yok, bezi yok sayın Kılıçdaroğlu, İmamoğlu. Bize yardım edin' diye ağlayan, 3 kuruş menfaati için şerefini ayağının altına alan şahıslar, şu vatanda hiç mi bir gün huzurlu bir bardak su içmediniz lan? Şu topraklarda hiç mi bir gün huzurlu adım atmadınız, yürümediniz lan? Bu kadar mı düşmansınız?

Bu kadar mı nefret ettiniz lan? Allah sizi ıslah etsin diyeceğimde Rabbim belanızı öyle bir vermiş ki inşallah şifanızı da verir yani. Gerçekten acınacak haldesiniz. Acıyoruz. Ama aç olduğunuz açıkta olduğunuz için değil. Neden böylesiniz lan? Böyle olduğunuz için acıyoruz size. Şu topraklarda hiç mi karnın doymadı senin? Doymaz. Senin gözün doymuyor çünkü. Senin gözün doymuyor çünkü be. Yazık. Sana gerçekten acıyoruz. Ama öyle yapmacık, Kılıçdaroğlu’nun yaptığı gibi değil. Sana gerçekten acıyoruz. Rabbim gözünüzü doyursun."

Kaynak:Milli Gazete