AK Parti Kurucular Kurulu, MKYK Üyesi ve Eski Milletvekili Haluk İpek partisinin iftar programına katılmayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e ‘dangalak’ dedi. İftar programında mikrofonunu açık unutan İpek, “Büyükşehir Belediye Başkanının burada olmaması tam bir dangalaklıktır, böyle bir edepsizlik olmaz.” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Haluk İpek, partisinin seçim hazırlıkları kapsamında düzenlediği Karadeniz turunda, AK Parti Ordu teşkilatından isimlerin de katıldığı bir iftar programı düzenlendi. Basına kapalı olan iftara AK Partili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler katılmadı.

HALUK İPEK, MİKROFONU UNUTUP HİLMİ GÜLER'E DANGALAK DEDİ

Program esnasında AK Partili Haluk İpek yanında bulunan AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı’ya dönerek, Hilmi Güler’in iftara katılmamasına tepki gösterdi. İpek’in Güler hakkında söylediği sözler kameranın kayıt aldığı sırada mikrofona yansıdı. 

İPEK: TAM BİR DANGALAKLIKTIR

Gerçek Gündem’in haberine göre, AK Partili Haluk İpek’in yanında bulunan AK Parti Milletvekili Ergün Taşcı’ya, “Büyükşehir belediye başkanının da burada olmaması tam bir dangalaklıktır, böyle bir edepsizlik olmaz” dediği duyuldu.
 

TAŞCI: SIKINTIMIZ VAR, GENEL MERKEZ DE GÜN SAYIYOR

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı’nın da “Ciddi bir sıkıntımız var, genel merkez de gün sayıyor” diye cevap verdiği kameralara yansıdı.

Bununla birlikte iddialara göre, AK Partililerin katıldığı iftar programına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in davet edilmedi.

Açık mikrofon AKP'de ortalığı karıştırdı! Metiner 'İpek'e ayar verdi

AK Parti kurucuları arasında da yer alan MKYK Üyesi ve Eski Milletvekili Haluk İpek, partisinin iftar programına katılmayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e “dangalak” demesi ve yanındaki AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı’nın da “Ciddi bir sıkıntımız var, genel merkez de gün sayıyor” ifadelerini kullanması AK Parti içindeki kavgayı ortaya koydu. Haluk İpek’in ‘dangalak’ sözlerine AK Parti Eski Milletvekilleri Mehmet Metiner ve Metin Külünk’ten ‘açık’ tepki geldi.

HALUK İPEK, HİLMİ GÜLER'E DANGALAK DEDİ

AK Parti’de dört dönem milletvekilliği yapan Haluk İpek, partisinin iftar programına AK Partili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in katılmamasına açık unuttuğu mikrofondan tepki göstererek, “Büyükşehir Belediye Başkanının burada olmaması tam bir dangalaklıktır, böyle bir edepsizlik olmaz.” ifadelerini kullandı.

AKP MKYK Üyesi eski vekil, AKP'li belediye başkanına “dangalak” dedi

MEHMET METİNER'DEN İPEK'E: YAKIŞIYOR MU BU ÜSLUP, KISKANÇLIK

AK Partili Eski İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner de Haluk İpek’e sosyal medya platformu Twitter hesabından tepki gösterdi. Metiner, “Hiç yakışıyor mu bu tarz konuşmalar, bu tarz bir üslup, bu tip dedikodular, bu tür kıskançlıklar, bu türden siyasi ayak oyunları, bu denli büyüklenmeler, arkadan atıp tutmalar? Yazık! AK Partimiz adına, AK Partimize aşkla gönül verenler adına çok yazık.” ifadelerini kullandı.

METİN KÜLÜNK'TEN HALUK İPEK'E TEPKİ, GÜLER'E DESTEK

Mehmet Metiner’in paylaşımı alıntılayan AK Parti İstanbul Eski Milletvekili Metin Külünk de İpek’e tepki göstererek, Hilmi Güler’e destek çıktı. Külünk, sosyal medya hesabından, “Değerli Mehmet Metiner temenni ederim ki Sayın İpek kendisi de çok üzgündür. Olmaması gereken olmuştur. Sayın Hilmi Güler bey mücadelemizin ilk anından bu yana tereddüt etmeden yol yürümüş ve mücadelesine güçlü şekilde devam eden büyüğümüzdür. Vakit bir olup güçlü olma vakti.” paylaşımında bulundu.

METİNER: BAZI AK PARTİLİLERİN SÖZ VE DAVRANIŞLARINDAN ÜZGÜNÜZ

Mehmet Metiner, daha sonra Külünk’ün paylaşıma, “Katılıyorum Metin kardeşim. AK Partimize muhalefetin tamamından daha fazla zarar veren bazı AK Partililerin söz ve davranışlarından ziyadesiyle üzgünüz. Enaniyetleriyle zarar verenler baştacı edilmemeli. Her zamankinden çok birbirimize sarılmamız gereken dönemde olacak şey mi bu?” dedi.

Kaynak: Milli Gazete