Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, milligazete.com.tr’nin dün takipçileriyle paylaştığı video üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sert sözlerle yüklendi.

Batı Şeria’nın El-Halil kentinde bulunan Harem-i İbrahim Camisi yakınında Siyonist İsrail güçlerinin açtığı ateş sonucu Filistinli bir kadının hayatını kaybetti. Yaşanan bu insanlık kıyımını İsrail ile normalleşme süreci başlatan AK Parti hükümete yakın medya kuruluşları göstermedi.

Milligazete.com.tr,  işgalci barbar İsrail devletinin bu vahşetini gözler önüne sererken Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da haberimizi paylaşarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AK Parti yetkililerine seslendi.

İSRAİL CUMHURBAŞKANINA NE SÖZLER VERDİNİZ?

Ahmet Davutoğlu haberi takipçileriyle paylaşırken Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Bu görüntüler ortaya çıkalı üç gün oldu. Bekledik, nerede ‘one minute’ diyen Erdoğan? Bu zulme nasıl ve neden sessiz kalıyorsunuz? Hani mazlumların hamisiydiniz? Sizi İsrail’e muhtaç eden nedir? İsrail Cumhurbaşkanına ne sözler verdiniz?”  sözleriyle eleştiride bulundu.