Menzil'de Yolsuzluk Kavgası:“Yolsuzluk” ve “Devleti Dolandırma” Üç kardeş Birbirine Girdi, İddialar Ortalığa Saçıldı Menzil'de Yolsuzluk Kavgası:“Yolsuzluk” ve “Devleti Dolandırma” Üç kardeş Birbirine Girdi, İddialar Ortalığa Saçıldı

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak AKP iktidarının  Filistin politikasını eleştirdi. Dilipak Türkiye’de AKP iktidarının bir çıkar siyaseti güttüğünü ileri sürdü.

CNN Türk  Washington Temsilcisi.Yunus Paksoy X hesabından ABD’de 6 bakanın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıyla ilgili “Bugün Washington’da 6 bakanın toplantısında tüm basın mensuplarını şok eden bir detayı vereyim Filistinli bakana soru soruldu. Tek kelime etmedi/edemedi. Suudi bakan ‘ABD’nin verdiği vizede konuşma yasağı var’ dedi “Konuşursa ne olur?” diye sordum. Suudi bakan ‘yaptırımları olur’ dedi.”. şeklinde bir anektot paylaştı.

HAKAN FİDAN’IN ABD’YE NEDEN SERT KONUŞTUĞU ANLAŞILDI

Paksoy’un bu açıklamasını paylaşan Dilipak “Hakan Fidanın niye ABD'ye karşı sert konuştuğu anlaşıldı.” çıkarımıyla şunları yazdı:

Önce İsraille İşbirliği Konferansını içindeki bu tezgahı kuranların bu tuzaklarına nasıl bu kadar kolay düşüldüğüne bakmak gerek. Gazze  boşaltılıp, FKÖ ye devredilecek sonra yeni Gazze Sinada kurulacak, Türkiye de bu komplonun Garantörü olursa bize de bir takım imkanlar sağlanacak öyle mi? Sahi bu arada "Atina seferi"ni kim düzenledi. !?:(