Yazar  Abdurrahman Dilipak yazısında, ekonomideki durgunluğun devam edeceğini söyledi. 

2023 yılında beklenenleri “Gidiyor gitmekte olan” başlığıyla yazan Abdurrahman Dilipak, “Bir defa bizde seçim var. Haziran ortasında şimdiki takvime göre. Seçim erkene mi alınır, ertelenir mi bilmem. Seçimden nasıl bir sonuç çıkar, sonuca göre neler bizi bekleyecek, onları daha sonra yazacağım. Şu kadarını söyleyeyim, Ocak ayının 2. yarısında siyasi cadı kazanı fokurdamaya başlar. Şubat sonunda yol haritası belli olur.” dedi. 

Şubat ayındaki “AKP’nin Papatyaları” davasına da değinen Abdurrahman Dilipak“Meğerse KADEM’ciler, benim kendilerine böyle bir şey söylemeyeceğimi, söylemediği biliyorlarmış da, o davayı, başkaları öyle anlamış da, onlar da bundan dolayı itibar kaybına uğramış da, ondan dolayı benim özür dilemem gerekiyormuş da, ben özür dilemeyince 80 ilde o yüzden bu suç duyurusunda bulunmuş o AK Partili il kadın kolları başkanları, kendi adlarına! İş geldi “algı”, “olgu” meselesine. Neyse dava süreci devam ediyor. Mahkeme Eylül’e gün verdi..” hatırlatmasında bulundu.

Abdurrahman Dilipak yazısının bir kısmında şöyle dedi:

“Şeytan sizi/bizi Allah’la aldatmasın. Sonuçta herkes layık olduğu gibi idare olunacak ve biz kendimizi değiştirmeden Allah bizim hakkımızdaki hükmünü değiştirmeyecek. Değişmesi gereken biziz biz! Bu kadar akıl, bu kadar dürüstlük ve bu kadar cesaretle olan bu. Kendini değiştirmemekte inat eden kavimlere gönderilen peygamberlerin çabaları, kavimlerini helaktan kurtarmaya yetmedi ki, liderleriniz, örgütleriniz, dini önderleriniz sizi kurtarabilsin. Sizi kurtarmaktan söz edenler, kendilerini kurtarabilecekler mi bakalım.”