Yerinden edilen Filistinlilerin sığındığı güvenli bölge olarak sınıflandırılan Refah’a saldıran ve sivilleri hedef alan işgalci İsrail’e dünyanın dört bir yanından tepki yağarken, yazar Azra Kohen’in katliama dair sözleri büyük tepki çekti.

Akla ziyan iftira attı

Yazar Azra Kohen’in, Refah konusunda paylaşım yapmamasını eleştiren bir takipçisine verdiği skandal cevap tepki çekti. Filistinlilerin çocuklarını, bombaların atılacağı yerlere “uyarılar yapılmasına rağmen bilerek götürdüğünü” söyleyen Kohen, “Yavrusunu korumayan, yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor” diyerek, akla ziyan bir iftira attı.

Tahammül sınırlarını aştı

Kohen, konuya dair, “Filistin’le ilgili söyleyeceğim her şeyi zaten söyledim. Defalarca. Bir daha söyleyeyim: Kendi yavrusunu bombanın atılacağı megafonla 3 saat önceden duyurulan ve bas bas çağrılan yere götürüp bombanın atılacağı yere oturtup köşeye geçip videosunu çekebilecek içerikte olan herkesin yok olmasını diliyorum!” diyerek, tahammül sınırlarını iyice aştı.

“Son atılan bombayı ben de kınıyorum”

Öte yandan Azra Kohen, tepki çeken sözlerinin ardından bir açıklama daha yaptı. Kohen, “Bombaların ve ölümlerin durdurulması için dua ediyorum. Son atılan bombayı ben de kınıyorum. Ortada bir tane video var ve ben o video üzerinden onlarca yorum yaptım. Aralarından cımbızlanmış” dedi.

Eski AKP'li Vekil Fotoğraflarıyla Paylaştı: Süleymancılara Operasyon Yapın İhbarı Eski AKP'li Vekil Fotoğraflarıyla Paylaştı: Süleymancılara Operasyon Yapın İhbarı

Kaynak: Milli Gazete

Editör: Ahmet Kacır