Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, zincir market tartışmalarına ilişkin, "Bu ülkenin bir 'üç harfliler sorunu' vardır. O üç harfliler de AKP’dir, MHP’dir ve maalesef RTE’dir" dedi.


Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu'nun gündeminde zincir marketler vardı. 'Üç harfli market' tartışmasına atıfla Türkiye'de üç harfli sorunu olduğunu belirten Karamollaoğlu, bu üç harflilerin ise 'AKP, MHP ve RTE' olduğunu söyledi.

Karamollaoğlu'nun konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Değerli basın mensupları, kıymetli vatandaşlarımız basın toplantımıza hoş geldiniz. Sözlerime başlarken, dün sabaha karşı cereyan eden bir hadise karşısında darp edilen Sayın Hüseyin Örs hastaneye kaldırıldı. Bu darbı gerçekleştiren milletvekilinin, "Ben özür dilemeyeceğim" demesinin ne kadar vahim olduğunu söylemek istiyorum.

Meclis, kavga mahalli olarak görülüyor. Sadece milletvekillerine değil, grup başkanlarına da Allah akıl fikir versin.

Gerçek gündemler konuşulmasın diye her gün suni bir gündem üretiliyor. Bu haftanın sis bombası da milletvekilinin darp edilmesi.

Ekonomi alev almış, kriz daha da derinleşiyor. Krizle mücadele etmesi gerekenler, krizin değil algının peşinde koşuyorlar.

'O üç harfliler...'

Çok net ifade ediyorum; bu ülkedeki en büyük fırsatçı, bu iktidarın bizzat kendisidir! Evet, bu ülkenin bir "üç harfliler sorunu" vardır. O üç harfliler de AKP’dir, MHP’dir ve maalesef RTE’dir!"