Fazilet ve Saadet Partisi'nde milletvekili görevlerinde bulunmuş Dış Politika Uzmanı Prof. Dr. Oya Akgönenç hanımefendi Hakka yürüdü. MeridyenHaber olarak ailesine, yakınlarına ve Milli Görüş camiasına baş sağlığı dileriz.


Allah cc mekanını cennet eylesin...

Fazilet Partisi ve Saadet Partisi'nde milletvekilliği yapan, Saadet Partisi Genel Başkan eski Yardımcısı Prof. Dr. Oya Akgönenç, Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Prof. Dr. Oya Akgönenç'in özel bir hastanede pankreas kanseri tedavisi gördüğü ve bu akşam hayatını kaybettiği öğrenildi.

Milli Gazete olarak Prof. Dr. Oya Akgönenç'e Allah'tan rahmet; ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU'NDAN PROF. DR. OYA AKGÖNENÇ MESAJI


Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hayatını kaybeden Prof. Dr. Oya Akgönenç'e ilişkin bir mesaj yayınladı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan Karamollaoğlu, "Fazilet ve Saadet Partisi içerisinde önemli hizmetlerde bulunmuş olan, kıymetli ilim insanı Oya Akgönenç hanımefendinin vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhumeye Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.