Geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi Elazığ İl Başkanlığı’nda düzenlediği bir basın toplantısı ile milletvekilli aday adaylığı açıklamasını yapan genç iş adamı Hamza Gür seçim kampanyasının startını verdi. 
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerinde halkla bir araya gelmeyi tercih eden Gür, ilk ziyaretini doğup büyüdüğü Çatal Çeşme Mahallesinden başladı.
Mahalle halkı ve esnafının büyük bir ilgiyle karşıladığı Hamza Gür vatandaşlardan talep ve sorunlarını dinleyerek istişarelerde bulundu. Ziyaretleri sonrasında açıklama yapan Gür: ‘’28. Dönem Milletvekili genel seçimleri için DEVA Partisi Elazığ Milletvekili Aday adayı olarak seçim çalışmalarına doğup büyüdüğüm mahallem olan Çatal Çeşme Mahallesinden başladım. Sevgili Çatalçeşme Mahallesi sakinleri bizleri büyük bir teveccühle karşıladılar. Yıllardır kapılarını çalan , dertlerini soran birilerinin ihtiyacını duyan vatandaşlar, dertlerine DEVA olmamız için sorun ve taleplerini bize anlattılar. Bizler de hem ülkemiz için, hem de şehrimiz için halkımızın sorunlarına DEVA olacağımız sözünü verdik. 
Çatal Çeşmeli hemşehrilerime desteklerinden dolayı teşekkür ederim.’’dedi.