Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter (X) paylaşımında Gazzeli çocukların ölümüne seyirci kalanlara sorumluluklarını hatırlattı. Erdoğan’ın sert ifadeleri AKP iktidarına bir uyarı niteliğindeydi.

Muhalefet Filistin  konusunda hiçbir çaba göstermediğini iddia eden iktidara yüklenirken Cumhurbaşkanı Erdoğan da  Gazze’de ölen binlerce Müslümana sessiz kalanlara verdi veriştirdi.

Haftalardır işgalci İsrail  Gazze’de resmen bir katliam ve soykırım gerçekleştirirken Müslüman ülkelerden dişe dokunur bir hamle gelmedi. Bu konuda en çok beklenti Türkiye üzerindeyken AKP iktidarı muhalefet gibi mtinig yapmaktan öteye gidemedi. AKP iktidarının Filistin  konusundaki tutumu eleştirilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sürpriz bir çıkış geldi.

ERDOĞAN GAZZE KATİLAMİNA SEYİRCİ KALANLARA SESLENDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP iktidarının Genel Başkanı olduğunu ve  Filistin konusunda en çok beklenti içerisinde olunan lider olduğunu unuturcasına  Gazze'de ölen Müslümanlara seyirci kalanları eleştirdi.

Erdoğan Twitter (X) hesabından AKP iktidarına seslenir gibi şunları yazdı:

Çok açık ve net söylüyorum… Bugün binlerce Gazzeli çocuğun ölümüne seyirci kalanların, yarın herhangi bir konuda söyleyecekleri hiçbir sözün kıymetiharbiyesi olmaz. Aslolan zor zamanda konuşmaktır, hakikatleri bugün dile getirmektir. İsrail’in katliamlarına ses çıkarmayan “tatlısu hak savunucularından” insanlığa da dünyaya da hiçbir hayır gelmez. Biz buna inanıyor, buna göre hareket ediyoruz. İnşallah bundan sonra da dik ve kararlı duruşumuzu muhafaza edeceğiz. Kaynak: Milli Gazete