Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ( TBMM) bütçe görüşmelerine AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora ile  CHP Grup Başkanvekili Engin Altay arasında yaşanan tartışma damga vurdu. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu’nun “10 bin  dolar rüşvet” iddiasını gündeme getirince AKP Trabzon Milletvekili Salih  Cora’dan çarpıcı bir karşılık geldi.

AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora, Saray'dan para alarak bir parti kurulduğunu iddia etti. CHP'li Engin Altay'ın 10 bin dolar rüşvet alan vekil tartışmasını gündeme getirmesi üzerine AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora da, “Saraydan para alıp da parti kuran kimdi? Onu açıklayın!” açıklamasıyla karşılık verdi.

SARAY'DAN PARA ALARAK PARTİ KURAN KİM

TBTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı bütçesi görüşülürken AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay arasındaki tartışma sırasında, bir itiraf geldi. O itiraf tutanaklara şöyle girdi:

Engin Altay (CHP): 10 bin dolar rüşvet alan milletvekili kimdir? Bu Türkiye'de gelmiş geçmiş yaşayan bütün milletvekillerini itham altında bırakan bir tablodur.
Salih Cora (AKP): Saraydan para alıp da parti kuran kimdi? Onu açıkla yın!
Mehmet Bekaroğlu (CHP): Yani o bunu aklıyor, öyle mi?
Salih Cora (AKP): Onu açıklayın!
Engin Altay (CHP): Sen utanmıyor musun? 10 bin dolar alan milletvekili belki de sensin
Salih Cora (AKP): Sen utanmıyor musun!
Engin Altay (CHP): Belki de sensin
Salih Cora (AKP): Utanmıyor musun saraydan…