Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Siyonist  İsrail'le normalleşme aşamasına geçmesi nedeniyle eleştirilerine hızla devam ediyor. Daha önce BOP'ta 2.aşamaya geçildiğini ve amacın Büyük İsrail'in kurulması olduğunu açıklayan Dilipak, bugünkü köşe yazısında İsrail, Adnan Oktar, Metaverse, Covid-19 aşısı ve Tatar Sineği üstünden kurulan tezgahı ifşa etti.

İSRAİL'DEN KOMŞULAR GELDİ, OKTAR'IN ARKADAŞLARI SERBEST KALDI

Bugünkü köşe yazısında yine Siyonist Cumhurbaşkanı Herzog ve Adnan Oktar bağlantısına değinen Dilipak, "Biz Ramazan’a hazırlanırken, İsrail’den gelen komşularımız ağırlandı, Adnan Oktar’ın arkadaşları da önce serbest kaldı, sonra bulunabilenler tekrar tutuklandı." ifadelerini kullandı.

MUSEVİ KAHİNLER İSTANBUL'DA YAŞANACAK OLAYLARA İŞARET EDİYOR

Mehdi, Mesih, Meşiah da bu arada gelebileceğine vurgu yapan Dilipak'ın, "Zaten Musevi Kahinler  Ukrayna, Karadeniz’in Kuzey sahillerinde Kırım’dan sonra İstanbul sahillerinde yaşanacak birtakım hadiseleri Meşiah’ın gelişinin işareti sayıyor. Hazara’larla ilgili senaryoları da var. Söyledikleri olacak olandan çok, yapmaya niyetlendikleri ile ilgilidir genellikle" ifadeleri dikkat çekti.

KASAP SİZİ ÖVÜYORSA YAKINDA KESECEK DEMEKTİR

Ukrayna olaylarına atıfta bulunan ve bu dönemde birilerinin Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok övdüğüne değinen Dilipak, "Birileri bizi öve öve bitiremiyor.. Sahi, “bayram değil, seyran değil”, bu muhabbet nedendir. Biri sizi durduk şekilde ve aşırı bir üslubla övüyorsa dikkat edin. Bir övene bakın ve bir de sizi neyle ve nasıl övdüğüne. Dikkat: Kasap koyununu severek övüyorsa, satacak ya da kesecek demektir." uyarılarını yaptı.

BİRİLERİ ŞEYTANİ METAVERSE ÇAĞIRIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meta Verse ile ilgili yaptığı konuşmaya yönelik imada bulunan Dilipak, "Ramazan öncesi Meta Verse “müjdesi” verildi. Domates fiyatlarındaki artış daha çok ilgimizi çekiyor. Yunus’u seviyoruz da, “Himmet”i unuttuk, “Buğday” peşine düştük. Peşine düştüğümüz buğday da gulutenli!  İçinde Kadir gecesi olmayan bin aydan daha hayırlı bir geceyi barındıran Ramazan-ı şerif geldi, ey ahali, duyduk duymadık demeyin.. Birileri bizi, bu arefe günlerinde Şeytani bir oyun olan Metaverse çağırıyorlar. " ifadelerini kullandı.

Yakında, Hacca, Umre’ye, Kudüs’e gitmeye de gerek kalmayacak, Onlar bizim ayağımıza gelecek diyerek eleştirilerini sürdüren Dilipak, "Cola firmaları kampanya da düzenleyebilir. Ramazan boyunca sahur ve iftarda Cola içene Hac-Umre bedava. Artırılmış gerçekle, gerçekten daha gerçek! Aile boyu için aile boyu hac kazanın" dedi.

BILL GATES'İN YENİ OYUNU: TATARCIK SİNEĞİ

COVİD-19 aşısına karşı eleştirilerini sürdüren Dilipak, şu ifadeleri kullandı:

"Aşı belasından kurtulduk derken, şimdi sentetik et ve iklim yalanı, kıtlık ve savaşla geliyorlar üstümüze. 

Bir müjde de “Tatarcık sineği ile ilgili geldi. Daha kurbana çok var ama, Ramazan’dan önce haber olmaya başladı. Memleketimizde Tatarcık sineğinden aldığı BST (Mavi Dil virüsü) ile ölen hayvan sayısında hızlı bir artış gözleniyormuş. Bu iş “Hayvanları yok etme planları” ile ilgili olabilir mi?

Genesis Lab. gibi Tatar Sineklerini araştıran ve Bill&Melinda Gates vakfı tarafından desteklenen birçok laboratuvar mevcut. Aynı zamanda hayvanları öldüren BST gibi virüsleri saklayan BSL Laboratuvarları, Zambiya topraklarında bile BİLL tarafından destekleniyor. 

Buna bir de Ukrayna’da Rusların vurduğu 30 biokimya laboratuvarı ile ilgili haberleri eklerseniz, bu gelişmeler neyin ayak sesi olabilir.

Yediğimize içtiğimize dikkat edelim. Paketlenmiş gıdalardan uzak duralım. Tohumların ve hayvanların genleri ile oynandı. Çoğu hormonlu. Zirai ilaçlar ve gübreler ayrı bir bela. Hava, su, toprak kirlendi.

Biyolojik insanın sonunu getirmekten, cinsiyetsiz toplumdan, Tanrıyı ve parayı tedavülden kaldırmaktan söz ediyorlar. Metaverse ile din, ahlak, gelenekten bağımsız sanal cennetler, sanal dünyalar inşa etmekten söz ediyorlar, Allah korusun. Allah cezalarını versin onların."