Yeni Akit’ten ayrılan ve yazılarına Şevki Yılmaz’a ait Haber Vakti internet sitesinde devam eden Abdurrahman Dilipak, hükümete yönelik eleştirilerine devam ediyor. Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısından “Biz nerede yanlış yaptık” ifadesini kullandı. Dilipak, “Gelinen noktada sonuç bu! “Eşcinsel İmam Muhammed Zaid” diye birini konuşuyoruz. Peki biz buraya nasıl geldik? 5G, Virus-Pandemi, mRNA, starlink, yediklerimiz, içtiklerimiz, Netflix, Media’mızın bunda bir payı yok mu? İstanbul Sözleşmesi, CEDAW, Lanzorotte, buna destek verenler, bunlara pozitif ayırımcılık uygulamaktan söz edenler, “Toplumsal cinsiyet” tartışmaları, kimlik kartımıza yazılan GENDER, artık her yerde sözü edilen o BİREY denilen; ‘’din, ahlak, gelenekten, hatta biyolojik cinsiyetinden bağımsız, cinsiyetini yönelim, eğilim, deneyim sonucu tercihle belirleyenlere’’ bu kapıyı kim araladı ise, bu işin sorumlusu onlar.” dedi.

AK PARTİ İÇİNDE GÜÇ GÖSTERİSİNDE BULUNUYORLAR

Abdurrahman Dilipak, “AK Parti içindeki FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’liler ve onların papatyaları. AKP’li Lale devri çocukları ve Erguvaniler” ve malum “bu fahişe ve türevleri” davul çala çala geldiler ve şimdi de güç gösterisinde bulunuyorlar.” diye yazdı.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ DENEYLEYEN KADINI MÜDÜR YAPTILAR

Eçsincel sapkınlığa değinen Abdurrahman Dilipak, “Bu işin ucu nereye dayanır söyleyeyim! Artık ‘’eşcinsel derneklerimiz’’ var ve onlara yasa ile pozitif ayırımcılık uygulanıyor. Belediyelerde bunlar için komisyonlar, müdürlükler filan kuruldu, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin’in genelgesi üzerine. Üniversitelerimizde “toplumsal cinsiyet” eğitimi veriliyor. Bu eğitim ETCEP adıyla bir çok özel ve kamu okulunda uygulandı. Üniversitelerde eğitim veriliyor. Ya hu İstanbul Sözleşmesi’nin denetlemesini yapan GRAVIO’nun başındaki kadını, Tenzile Erdoğan İHL’ye müdür, ardından MAARİF Vakfına Yönetim Kurulu Üyesi yaptılar, Halen de nüfus olarak en büyük İslam ülkesi olan Endonezya’ya büyükelçi yaptılar!” dedi.

AK PARTİ'NİN 81 İL BAŞKANI HAREKETE GEÇMEK İÇİN HANGİ İŞARETİ BEKLİYOR

‘’Sözleşmeden çekildik’’ dedik ama süreç de başlamadı!” diyen Abdurrahman Dilipak, “Yasada zaten aynı hükümler var ve değişen bir durum yok. Merak ediyorum, bugüne kadar kaç tane AİLE Bakanı geldi geçti, neden bir tanesi de çıkıp bu konularda iki kelam etmez. Neden susuyorlar? AK Parti’nin 81 il başkanı, “bu fahişe ve onların türevlerine karşı” harekete geçmek için nereden hangi işareti bekliyorlar? Bundan sonra olacak şu: Evli bir kadın ya da erkek gidip, kimlik kartındaki GENDER yerine biyolojik cinsiyeti dışında farklı bir beyanda bulunursa, otomatikman eşcinsel evlilik gerçekleşmiş olacak.” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN, ABD'YE GİDERKEN HAHAMBAŞILIKTAN İKİ KİŞİYİ GÖTÜRDÜ

Abdurrahman Dilipak yazısının son kısmında ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD’ye giderken iki Hahambaşılıkta iki kişiyi de yanında götürmesine dikkat çekti. Dilipak, “Dünya neyle meşgul biz neyle uğraşıyoruz. Rusya savaş düzenine geçiyor. İran’da halk sokaklarda. Azerbaycan-Ermenistan sınırında ilginç şeyler oluyor. 24 Eylül ile ilgili bir kehanet ya da kozmik olaylarla ilgili ilginç tartışmalar var. Sahi Erdoğan Amerika’ya giderken Hahambaşılıktan iki kişiyi niçin götürdü. Beştepe’de Erdoğan’ı ziyaret eden Hahamlar ve onların KKTC’deki faaliyetlerini nasıl okumak gerek? Güneyde ne oluyor?  Yarın size bunları yazacağım. Ankara cephesinde herşey bildiğiniz gibi.. Bugünlük de bu kadar.” dedi.