ABD'ye taşınarak videolar yayınlayan oyuncu Erdem Baş, ikinci el oto pazarından,Türkiye'de 1,5 milyon TL'ye satılan lüks aracı 500 dolar peşinattaksitle aldığını söyledi

Tiyatrocu Erdem Baş, Türkiye'yi terk ederek ABD'ye yerleşen isimler arasında en tanınmış isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Baş, ABD'de yaşamına ilişkin deneyimlerini YouTube üzerinden paylaşmaya devam ediyor.

ABD YAŞAMINA DAİR VİDEOLARINA DEVAM EDİYOR

Baş, son olarak ABD'de satın aldığı lüks aracını tanıttığı bir video paylaşmıştı. Şimdi ise ailesiyle birlikte yaşadığı New Jersey'deki bir ikinci el pazarında araştırma yaparken çektiği videoyu yayınladı.

Videoda Baş, mağazadaki lüks araçların model, kilometre ve fiyat bilgilerini paylaşarak Türkiye'deki fiyatlarla karşılaştırma yaptı.

"TÜRKİYE’DE BİR ARABA ALIYORSUNUZ 2 TANE 3 TANE DE VERGİYE GİDİYOR"

Fiyatları değerlendirirken, Baş, "Gerçekten ulaşılabilir fiyatlar… Türkiye’de bir araba alıyorsunuz 2 tane 3 tane de vergiye gidiyor. İnanılmaz fiyatlar. Burada öyle bir durum yok. Burada yüzde 4 mü 6 mı yalan olmasın öyle bir vergi var." şeklinde konuştu.

"500 DOLAR PEŞİNATLA ALDIĞIM ARABA TÜRKİYE'DE 1,5 MİLYON TL"

Kendi aracını nasıl satın aldığını da anlatan Baş, 500 dolar peşinat vererek bir araç sahibi olduğunu ve Türkiye'deki fiyatının 1,5 milyon TL olduğunu belirtti.

Baş, şu sözleri dile getirdi:

"Burada çok kolay araba aldım. Bir araba beğendim, içeri girdim ve 500 dolar gibi bir peşinat verdim, vermesem de olurdu. Aydan aya da 500 dolar ödeyerek bir araç sahibi oldum.
2020 model, daha 19 bin kilometrede tertemiz bir araç aldım. Türkiye'deki fiyatları da merak ettim ve oldukça yüksek olduğunu gördüm. Burada aldığım aracın Türkiye'deki fiyatı yaklaşık olarak 1,5 milyon TL. Burada ise 500 dolar taksitle araç sahibi olduk."