Siyonist İsrail ve kendisine uşaklık yapan başta ABD ve batılı ülkeler, Büyük İsrail Projesi'ne işgal rejimini yaklaştırmak adına her türlü desteği veriyor. Milli Gazete'nin ısrarla gündemde tuttuğu Büyük İsrail Projesi'nin tehlikeli boyutu, Gazze'de yaşanan soykırım savaşı ile daha da belirginleşiyor.

Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın, "Biz her taşın altında Yahudi vardır demiyoruz fakat Yahudi hiçbir taşın altını boş bırakmaz." sözünü 'Gazze' savaşı ile daha da iyi anlıyoruz. 

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik başlattığı soykırım savaşına başta ABD olmak üzere batılı ülkeler soykrımcı rejime ilk günden desteklerini açıkladı. İsrail'in kadın, çocuk, bebek ve yaşlı demeden katlettiği binlerce insan bile batılıların İsrail'e "dur" demesine yetmedi.

ABD VE BATILI ÜLKELER İSRAİL'E UŞAKLIK YAPIYOR

İsrail'in şantaj ve parayla kontrolü altına aldığı batılı hükümetler, Siyonist rejimin lehine Avrupa Birliği'nde, Birleşmiş Milletler'de ve diğer oluşumlarda her türlü desteği veriyor. Şeytanın elçisi ABD ise tek başına dünyaya meydan okurcasına, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin almak istediği kararları veto ederek, adeta İsrail'e uşaklığını kanıtlıyor. Hal böyleyken, gözler İslam coğrafyasına çevriliyor lakin orası batıdan daha da kötü durumda... Batı yapısına uygun olarak Siyonizm'i destekliyor lakin İslam ülkelerinin 'İsrail' yanlısı tavırları Müslümanları derinden yaralıyor.

İSLAM COĞRAFYASI PARAMPARÇA...

Sinsi emellerine ulaşmanın tek yolunu, önünde diri ve istikrarlı bir İslam ülkesi görmemek olduğunu iyi bilen İsrail, yarım asırdır İslam coğrafyasına ektiği fitne tohumlarının meyvelerini alıyor. Orta Doğu'da Siyonist rejime karşı gelebilecek İslam ülkeleri ya savaşa girmeye zorlandı, ya iş savaş yaşadı ya da liderleri darbeler ile devrildi. 

Orta Doğu'da her taşın altından çıkan işgalci Yahudiler, İslam alemini birbirine katmakla kalmayarak, sistematik olarak 1948'den beri Filistinlilere soykırım uyguluyor. Bu soykırıma karşı çıkabilecek tüm İslam devletleri ise Siyonist projeden nasibini aldı. Başta Irak olmak üzere, Suriye, Afganistan, Yemen, Libya, Sudan, Umman, Tunus, Lübnan, Mısır ve Somali olmak üzere İslam ülkeleri ya savaş ile ya da eğitip donattıkları terör örgütleri ile paramparça edilip, istikrarsızlaştırıldı. 

İsrail rejimi, başta Suudi Arabistan olmak üzere, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt ve Bahreyn gibi ülkelerin yönetimlerini etkileri altına alarak adeta etkisiz hale getirdi. "İslam ülkelerinin Filistin'e desteği neden ABD ve batının İsrail'e verdiği destek ile aynı oranda değil?" sorusunun cevabı da burada gizli...

Orta Doğu'da Kriz Büyüyor: İran, İsrailli iş İnsanına Ait gemiye El Koydu Orta Doğu'da Kriz Büyüyor: İran, İsrailli iş İnsanına Ait gemiye El Koydu

D-8, SİYONİZM'İN KORKULU RÜYASI

Erbakan Hoca'nın Müslümanlara karşı oluşan bloğa karşı D-8 projesini ortaya koyması, Siyonistleri tedirgin etti. İslam alemini hem ekonomik, hem askeri ve hem de siyasi olarak birleştirme amacı taşıyan D-8 projesi, İsrail ve işbirlikçileri tarafından engellenerek İslam aleminin parçalanmasının önünü açtı...

Kaynak: Milli Gazete / Muhammed Özdemir