Dün MHP Genel Başkanı Bahçeli 'Sinan Ateş' cinayetiyle ilgili soru soran muhabiri azarladı. MHP Genel Sekreteri Büyükataman da konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Kimi zaman gazeteci, kimi zaman da siyasetçi maskesiyle karşımıza çıkan sicili kabarık operasyon elemanlarının yaptıkları gazetecilik faaliyeti değil, Türkiye karşıtı başkentlerden fonlanan provokatör eylemlerdir." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün partisinin grup toplantısı sonrasında gazeteci Yıldız Yazıcıoğlu'nun Sinan Ateş cinayetiyle ilgili sorusuna 'Hadi işine bak' yanıtıyla tersledi. Bahçeli'nin tepkisinin ardından MHP kurmayları da gazeteciyi Bahçeli'nin yanından sert müdahale göstererek uzaklaştırdı.

Bahçeli'nin söz konusu tavrı kamuoyunda tepkiyle karşılanırken MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan açıklama geldi.

Sinan Ateş sorusu MHP'yi kızdırmaya devam ediyor: Gazeteci kılığındaki provokatör... Bahçeli'nin tepkisinin ardından MHP kurmayları da gazeteciyi Bahçeli'nin yanından sert müdahale göstererek uzaklaştırdı.

Bahçeli'nin söz konusu tavrı kamuoyunda tepkiyle karşılanırken MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan açıklama geldi.

'KALEMİNİ SİLAH GİBİ KULLANANLARIN NİYETİ ORTADA'

Büyükataman, "MHP’yi karanlık odaklarla, kirli yapılarla ilişkilendirmek isteyenler esasında tam da kendi durdukları yeri göstermektedirler. Kimi zaman gazeteci, kimi zaman da siyasetçi maskesiyle karşımıza çıkan sicili kabarık operasyon elemanlarının yaptıkları gazetecilik faaliyeti değil, Türkiye karşıtı başkentlerden fonlanan provokatör eylemlerdir. Gazeteci kılığındaki provokatörlerin, kalemini silah gibi kullanıp tetikçilik yapanların gerçek niyetleri ve aziz milletimize olan düşmanlıkları da açıkça ortadadır" dedi.

Kaynak: Karar