İNSANLARI KULLANARAK DUYGULARI HAYALLERİ YEDİNİZ 

Bu zamana kadar ele aldığımız bir çok mevzuda geçen kavramları haddizatında sizlerle paylaştık..

Aylardır oturtmaya çalıştığım en hakiki kural ümmet bilinci üzerinde oynayan oyunlardı...

Bunlarla beraber indirgemeye çalışan değerli duygularımız bakın değerli diyorum niye çünkü ; duygu bir değerdir emek bir değerdir hayal bir değerdir bu devrede akıllardan çıkartılması gereken mankurtlaştıkları insanlar,insanları ve duygularını ezerek haz alıp kırdıkları aşağılık insanlar..

Bu tarz aşşağılık kompleksine sahip olan insanlar daima kendilerini başarılı ve bilge görürler maalesef kendilerince bir bir politika vardır ben konuşayım herkes sussun gibi sürekli kendinden bahsederler neden şudur ki kendinden geçemez toplum içinde bu tarz narsist ve bencil muhattaplarını gerçek bir başarı elde ettiklerini bildikleri için ezme ve muhattabı mankurtlaştırma enflasyonuna girerler..

Bu mevzuyu bugün bütün dünyanın hakimiyeti ile ele alan  ve büyük gibi görünen cahil kafalı yetişkinlerinin bir boşluğu olduğu kesindir..

Eğitim kadroları altında ismi bulunan lakin eğitimcilik ve kişisel ruhsal sınırları tanımayan bir çok insan ben şuyum ,ben buyum diye bir isimle medyalar çevresinde  geziyor sözüm ona iki tane süslü cümle kullanarak yazar olunmayacağı gibi çalışmadanda müstahkem  konuşmanın girizgahlarını yapamazsınız..

Bu tarz tip insanlar bir kaç kelime ezberler ve bu kelimelerle kendilerini bilge sanıp tabiri caizse insanları kendi menfaatlerine göre kullanırlar..

İlk önce kişiyi ele geçirirler sonra duygularını sonra da hayallerini malesef biz böyle mankurtlaşmış insanların içinde mi kaldık..? 

Ameliyat yapmayı bilmeyenden doktor olmayacağı gibi diğer çalışmalardada bir çok çalışmaya rastlanmayacağı bilinir..

Enteresan insanlarla karşı karşıya kaldığımız bu dönemlerde şunu bilmeliyiz hayallerimizden bizden şahsiyetimizden rahatsız olanlar varsa rahatsız olmaya devam edebilir..

“Bir kaç sineğin vızırdaması hızlı koşan atı durdurmaz”

Eğer sizi hayallerinizden alıkoymaya çalışan bir takım müstemleke insanlar varsa o insanlardan uzak durmanız olacaktır..

“Sinsice yaklaşmaktansa gizlice uzaklaşmayı tercih etmek gerek” 


 

*İradem ve davam 

*irade eğitimleri ile mütefekkirlerin dünyası 


 

Ayşenur Toksöz