İHH tarafından yapılan açıklamada, “Başımız sağ olsun. İHH personellerimizden Muratcan Kaya ve 3 gönüllü kardeşimiz Yusuf Taha Göktaş, Tarık Kesekçi ve Kaan Tığlı, Bursa’da teknoloji kampına giderken geçirdikleri trafik kazası sonucu vefat etmiştir” denildi.

İstanbul Genç İHH’nın liselilere yönelik düzenlediği teknoloji kampına katılmak üzere İstanbul’dan yola çıkan İstanbul Genç İHH başkanı Kaan Talip Tığlı, İstanbul lise başkanı Murat Can Kaya, daha önce üniversite başkanlığı yapmış ve Baykar’da mühendis olarak çalışan Tarık Kesekçi ve Yedi Hilal teknoloji takımı sorumlusu Yusuf Taha Göktaş trafik kazasında rahmet-i Rahman’a kavuştu. Olay, Bursa-İstanbul Otoyolu Gemlik Serbest Bölge kavşağı Selçukgazi Tüneli yakınlarında sabah 9.40 sıralarında meydana gelirken edinilen bilgiye göre Bursa’dan İstanbul istikametine seyir halindeki 34 AFG 020 plakalı otomobil, önünde seyreden 41 HZ 096 plakalı bir kamyona arkadan çarptı. Bursa’da seyir halindeyken TIR’a çarpan araçta bulunan gençler, yaşanan kaza sonucunda rahmet-i Rahman’a ulaştı.

İHH Gönüllüleri Kaza Yaptı 2'si Mühendis 4 Genç Hayatını Kaybetti

“KENDİLERİNİ GENÇLERE ADAYAN YİĞİTLERDİ”

Bursa’da meydana gelen ve yürekleri sızlatan kazaya ilişkin olarak İHH İnsani Yardım Vakfından açıklamada bulunuldu. İHH tarafından yapılan açıklamada, “Başımız sağ olsun. İHH personellerimizden Muratcan Kaya ve 3 gönüllü kardeşimiz Yusuf Taha Göktaş, Tarık Kesekçi ve Kaan Tığlı, Bursa’da teknoloji kampına giderken geçirdikleri trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar dileriz” denildi. İHH Genel Başkan Yardımcısı Serkan Nergis de yaşanan elim olaya dair açıklama yaptı. Nergis, yapmış olduğu açıklamada, “İHH olarak çok acı bir gün yaşıyoruz. İstanbul Genç İHH Sorumlumuz Kaan Tığlı (25), Lise Komisyon Sorumlumuz Murat Can Kaya (21) Baykar mühendisi Tarık Kesekçi (26) ve Yedihilal görevlisi Yusuf Taha Göktaş (22) kardeşlerimiz Bursa’da geçirdikleri trafik kazasında vefat etmişlerdir. Kardeşlerimiz Bursa’da gerçekleştirilecek lise öğrencilerine yönelik teknoloji kampına gitmekteydiler. Genç yaşlarına rağmen kendilerini gençlere adayan yiğitlerdi. Ömürlerinin baharında Rablerine kavuşan gençlerimizin mekânı cennet olsun inşallah. Ailelerine de sabır diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Köklüdeğişim | İHH GÖNÜLLÜSÜ 4 GENÇ FECİ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

KARAMOLLAOĞLU VE TURHAN’DAN TAZİYE MESAJI

İHH İnsani Yardım Vakfı ve Yedi Hilal Vakfının gençlik faaliyetlerine katılmak üzere yoldayken kaza yapan ve rahmet-i Rahman’a kavuşan gençlere ilişkin olarak  Saadet Partisi Genel Başkanı  Temel Karamollaoğlu ve Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı Genel Başkanı Salih Turhan tarafından taziye mesajı yayınlandı. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu taziye mesajında, “Bursa’da teknoloji kampına giderken geçirdikleri trafik kazası sonucu vefat eden İHH İnsani Yardım Vakfı gönüllüleri Muratcan Kaya, Yusuf Taha Göktaş, Tarık Kesekçi ve Kaan Tığlı’ya Allah’tan rahmet, ailelerine ve İHH camiasına sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi. Turhan da yapmış olduğu açıklamada, “Kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum” dedi.